I u nás vyjde Mortal Kombat Komplete Edition
Mortal Kombat Novinka I u nás vyjde Mortal Kombat Komplete Edition

I u nás vyjde Mortal Kombat Komplete Edition

Michal Burian

Michal Burian

Cenega oznámila, že u nás vydá kompletní edici bojovky Mortal Kombat z loňského roku.

Reklama

Mortal Kombat Komplete Edition nabídne kritiky vychvalovanou hru a k ní i veškerý dříve vydaný stahovatelný obsah. DLC zahrnuje u fanoušků oblíbené bojovníky Skarlet, Kenshiho a Raina, stejně jako neblaze proslulého snového vraha Freddyho Kruegera. Hra obsahuje také 15 klasických skinů a tři klasické fatality, tedy doražení protivníka – pro Scorpiona, Sub-Zera a Reptilea.

Edici vytváří společnost NetherRealm Studios a projekt vede spolutvůrce Mortal Kombatu a kreativní ředitel studia Ed Boon, přičemž v prodeji bude od 2. března, a to pro PlayStation 3 a Xbox 360.

Vydání Mortal Kombatu v roce 2011 bylo triumfálním návratem k původnímu dospělému pojetí hry, který nabídl efektní fatality a bolestivě vyhlížející útoky využívající rentgenového prosvícení. Tento zatím poslední díl série se vrátil zpět do 2D bojové roviny a představil množství nových herních prvků, např. Tag Team, Challenge Tower a propracovaný příběhový mód. Hráči si mohou vybrat z rozsáhlé sestavy dobře známých bojovníků a utkat se se svými přáteli v tradičních zápasech jeden proti jednomu, nebo se postavit několika protihráčům v inovativním online módu King of the Hill.

Pokud jste s koupí bojovky Mortal Kombat vyčkávali, tak si ještě počkejte, nákup kompletní edice se rozhodně vyplatí víc, než koupit pouze hru.

Cena edice prozatím oznámena nebyla. Sledujte náš obchod Xzone.cz, kde se brzy dozvíte víc.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama