Immortal Empires přinese do Total War: Warhammer 3 mnoho zásadních změn
Novinka Immortal Empires přinese do Total War: Warhammer 3 mnoho zásadních změn

Immortal Empires přinese do Total War: Warhammer 3 mnoho zásadních změn

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

7
Platformy Windows PC

Nikdo už se nebude muset dále dělit o své sídlo!

Reklama

Základní myšlenkou Immortal Empires je od startu to, že v Total War: Warhammer 3 spojí mapy všech tří dílů do jednoho zajímavě vypadajícího celku. Jak ale bude herní svět následně fungovat, dosud nebylo příliš zřejmé. Detailním náhledem přišlo Creative Assembly v průběhu minulého týdne, kdy vypustilo informacemi nasáklý blog. Díky němu nyní víme, že se o dominanci nad sjednoceným světem utká celkem 86 lordů, takže si bude z čeho vybírat. Hlavní padouch tažení Total War: Warhammer 3 démon Be’Lakor konečně získá svou vlastní frakci, takže nebude už nadále nucen sloužit vítězi tažení.

Nebude však sám, kdo dostane své vlastní místo k život. Kromě něj nově svou pozici obdrží ještě dalších 29 legendárních lordů, mezi nimiž se najdou i zakladatelé zcela nových frakcí trpaslík Grombrindal, nekromant Helman Ghorst a hlava církve Volkmar the Grim. U posledních zmíněných a některých starých vedoucích postav má dojít k zdokonalení frakčních mechanik. Úpravou projde také cestování po moři, kde půjde naskočit na proud a zrychlit si tak cestu ke svému cíli.

Pokud se vám stejně jako nám nejednou stalo, že se vám nepodařilo dojet tažení až do konce tak i tohle má Immortal Empires do jisté míry vyřešit. Nabídne nové podmínky vítězství, takže jej nakonec doklepe více hráčů. Zahrát si ho navíc půjde až v 8 hráčích s tím, že jen jeden bude muset vlastnit všechny hry, aby mohl toto gigantické tažení aktivovat. Total War: Warhammer 3 - Immortal Empires by mělo vyjít v srpnu v nehotové verzi (BETA). Celkově se bude jednat o dlouhodobý projekt, který snad pomůže vzniknout jednomu z nejambicióznějších režimů na poli fantasy strategií.

Immortal Empires přinese do Total War: Warhammer 3 mnoho zásadních změn
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama