Imperial Agent, další třída ve SW: Old Republic
Star Wars: The Old Republic Novinka Imperial Agent, další třída ve SW: Old Republic

Imperial Agent, další třída ve SW: Old Republic

Martin Cvrček

Martin Cvrček

4

BioWare s těmi updaty zkrátka nepřestane, což je jedině dobře. Tentokrát odhalil další hratelnou třídu, Imperiálního Agenta. + Trailer s CZ titulky.

Reklama

Stejně jako jiné třídy, i Imperiální Agent má k dispozici dvě specializace. Jedna z nich je Sniper, jejíž název snad mluví za všechno. Díky ní dostanete k dispozici ostřelovací pušku s neobyčejnou přesností, která na dlouhé vzdálenosti nemá konkurenci. Druhá specializace má název Operative. Díky ní se z vašeho Agenta stane „holka pro všechno“. Operative se dokáže přizpůsobit téměř jakémukoliv prostředí a okolnostem, je vhodný i na stealth postup a boj zblízka a díky lékařským technologiím může při boji pomáhat nejen sobě, ale i spolubojovníkům. Jestli tedy chcete agenta, jehož nic nepřekvapí, není lepší volby, než Operative.

Každý Imperiální Agent navíc může mít k dispozici i společníka, resp. společnici jménem Kaliyo Djannis. Jde o ženu s minulostí zahalenou tajemstvím a ví se o ní prakticky jen to, že po dobu deseti let pracovala např. jako vymahač dluhů nebo nájemný vrah, sloužila několika zločineckým organizacím a dočkala se i menšího pobytu ve vězení. Tomu teda říkáme super minulost.

Nakonec BioWare představil i Agentovu vesmírnou loď. X-70B Phantom je vybavena technologií, jež umožňuje neviditelnost na radarech a navíc obsahuje pokročilý systém navigace. Jedná se tedy o dost nadčasový stroj, ovšem problém je v tom, že Phantom nikdy nebyl sériově vyráběn. Tato plavidla jsou tedy jen experimentální prototypy poskytované Impériem na důležité akce spolehlivých Imperiálních Agentů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama