Infinity Ward komentuje kauzu ohledně starého enginu
Call of Duty Novinka Infinity Ward komentuje kauzu ohledně starého enginu

Infinity Ward komentuje kauzu ohledně starého enginu

Michal Burian

Michal Burian

12

Robert Bowling, tvůrčí stratég v Infinity Ward, komentoval své vyjádření ohledně enginu v dalším Call of Duty.

Reklama

Včera jsme vás informovali, že Bowling na svém Twitteru uvedl, že přechod na nový engine by byl kontraproduktivní. Sám přiznal, že vývoj enginu je náročný a zabere dlouhé roky, než odstraní veškeré chybičky.

Všichni si toto prohlášení ihned začali spojovat s dalším Call of Duty, na němž by v Infinity Ward měli v současné době pracovat.

Bowling však svůj názor nepřiřazoval k žádné hře, jak sám britskému serveru CVG vysvětlil:

"Mluvil jsem hypoteticky. Řekl jsem, že nasazení nového enginu by bylo kontraproduktivní. Stále si to myslím, ale nepřiřazoval jsem to k žádnému konkrétnímu projektu."

"Infinity Ward ve své historii nikdy nepřipravovalo zbrusu nový engine pro Call of Duty díl. Vždy jsme vylepšili a inovovali ten, co jsme použili u předešlého dílu," vysvětlil vývojář.

Závěrem rozhovoru Bowling zopakoval, že "skvělý Infinity Ward tým pracuje na velkém projektu" a zároveň si rýpl do švédského studia DICE. Podle něj totiž každé studio používá pouze inovovanou verzi svého předešlého enginu, což platí podle něj také u Frostbite 2 enginu, jenž pohání skvěle vypadající Battlefield 3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama