Informace a postavy z akce NeverDead
NeverDead Novinka Informace a postavy z akce NeverDead

Informace a postavy z akce NeverDead

Michal Burian

Michal Burian

Časopis Famitsu získal od Konami nové informace o střílečce NeverDead, kterou kutí tvůrci Aliens vs. Predator.

Reklama

Střílečka z pohledu třetí osoby NeverDead byla oznámena v minulém roce na E3 v Los Angeles, od té doby jsme se toho moc nového nedozvěděli. Dnes se to ovšem mění, japonský magazín Famitsu odhalil tiskové materiály, v nichž nalezneme informace o postavách, nové detaily a také několik čerstvých obrázků.

Podle Famitsu je dokončeno 60 procent hry a pravděpodobně bude NeverDead součástí výstavy E3, která otevře své brány již začátkem příštího týdne.

Tamní redakce rovněž získala několik detailů o postavách. Dozvěděli jsme se, jak vypadají a jak mohou využít herní prostředí a zbraně.

Bryce Boltzmann - Nesmrtelný lovec démonů, který je zaměstnancem NADA – skupina, jež řeší nedávné útoky démona, který zdevastoval město. Své dny tráví odrovnáváním démonů, aby měl peníze na pivo.

Arcadia - Vyšetřovatelka v NDA, která nemá ráda démony, chtě nechtě na ně ale narazí.

    Alex - Stejně jako Bryce, lovec démonů, který má Evil Eye – znak nesmrtelnosti. Nicméně se o něm říká, že není úplně nesmrtelný.

      Nikki - Charismatická slečna, jež je míšenec mezi Indkou a Američankou. Po určité době se s Brycem setká.

        V NeverDead se vžijeme do lovce démonů Bryce, který disponuje nadpřirozenými schopnostmi, jež budeme využívat v boji proti nejrůznějším mutantům a bestiím. Bryce může rovněž použít své části těla jako zbraň.

        Hru má na starost studio Rebellion Software a příběh sepsal Shinta Nojiri. Vydání očekáváme v zimě aktuálního kalendářního roku v Japonsku na PS3 a Xbox 360. Zbytek světa by se měl dočkat příští rok.

        Reklama
        Reklama

        Komentáře

        Nejsi přihlášený(á)

        Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

        Rychlé přihlášení přes:

        Google Seznam Discord Discord
        Reklama
        Reklama