Informace o mapách, módech a hratelnosti Titanfall
Titanfall Novinka Informace o mapách, módech a hratelnosti Titanfall

Informace o mapách, módech a hratelnosti Titanfall

Michal Burian

Michal Burian

9

Nakonec bude ve hře 15 různých map a pět herních módů <strong>+ nové obrázky</strong>.

Reklama

Příští týden vychází multiplayerová střílečka Titanfall. Je tak trošku záhadou, že do dnešního dne toho o hře mnoho nevíme. Respawn s EA zvolili poněkud nečekanou strategii a rozhodli se, že hráčům toho zas tolik neprozradí. Dokonce neodhalili ani všechny mapy a herní módy. Naštěstí v dnešní době internetu a sociálních sítích se jen tak něco neututlá. Uživatel Redditu od anonymního zdroje získal spoustu informací a především i obrázky jednotlivých map.

Základní verze Titanfallu nakonec obsáhne 15 různých map, např. Lagoon, Colony, Outpost 207, Demeter, Nexus, Colony 2, Airbase, Relic nebo Fracture. Prostředí na mapách bude různorodé a občas zavítáme do zajímavých lokalit, kde potkáme všelijaká stvoření. Jedním z nich bude jakýsi obrovský dinosaurus. Některá zvířata budou mírumilovná, zatímco jiná na hráče zaútočí, jakmile ho uvidí.

Na každé mapě pak budete moci využít ziplines a rychle cestovat oběma směry po lokalitách. V městském prostředí budou hráči často na střechy budov rozmisťovat těžké střílny (viz obrázky níže), které zabijí všechno, včetně titánů. Mají značný rozsah a sledovací systém. Pokud bude chtít druhá strana střílnu zlikvidovat, bude muset vynaložit velké úsilí, kde musí několik hráčů spolupracovat, nejlépe v titánech. Dají se dokonce i hacknout, aby byly na vaší straně.

Co se týče herních módů, tak vývojáři jich měli vytvořit pět. Attrition, Capture the Flag, Hardpoint Domination, Last Titan Standing a Pilot Hunter. V posledním jmenovaném jde o dosažení stanoveného skóre, kdy za každého zabitého pilota dostanete jeden bod. Avšak za eliminování botů nedostanete žádné body, pouze se zkrátí čas na aktivaci vašeho titána.

Multiplayerová kampaň s příběhovou stránkou s frakcemi IMC a Millitia se bude skládat z devíti zápasů - pět her v módu Attrition a čtyři v Hardpoint. Hratelné budou obě strany konfliktu, přičemž se máme dočkat i nějakého toho překvapení.

Závěrem byl odhalen systém Generations připomínají Prestige ze série Call of Duty. V zásadě umožní hráčům restartovat svou postavu po dosažení 50. levelu. Tím se vám smaže dosavadní postup (Burn Card vám zůstanou), včetně zkušeností a odemknutých položek. Za to se ale váš pilot dostane na druhou generaci a bude zkušeností body získávat rychleji. Dohromady by se Generations mělo dát použít desetkrát.

  • Generation 1 = 1x rychleji
  • Generation 2 = 1,1x rychleji
  • Generation 3 = 1,2x rychleji
  • Generation 4 = 1,3x rychleji
  • Generation 5 = 1,5x rychleji
  • Generation 6 = 1,8x rychleji
  • Generation 7 = 2,1x rychleji
  • Generation 8 = 2,5x rychleji
  • Generation 9 = 2,9x rychleji
  • Generation 10 = 3,5x rychleji

Titanfall u nás vychází 14. března pro Xbox One a PC. Xbox 360 verze bude následovat 25. března.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama