Injustice 2 vyjde na PC 14. listopadu
Injustice 2 Novinka Injustice 2 vyjde na PC 14. listopadu

Injustice 2 vyjde na PC 14. listopadu

Martin Cvrček

Martin Cvrček

3

Už nyní je na Steamu k dispozici otevřená beta, která ale z nějakého záhadného důvodu obsahuje protipirátskou ochranu Denuvo.

Reklama

Příznivci bojovek, kteří rádi vysedávají u PC, by si měli v kalendářích zakroužkovat datum 14. listopadu 2017. Ten den totiž na Steamu a na Windows Store vychází Injustice 2 od NetherRealm Studios, Warner Bros. Interactive a týmu QLOC, jenž má PC port na starosti. Ve stejný den také do hry dorazí Hellboy.

Už nyní je na Steamu k dispozici otevřená multiplayerová beta, která zahrnuje pouze režim 1v1. Jejím cílem je přitom otestovat online infrastrukturu a síťový kód. K dispozici bude do 10. listopadu.

Zajímavé je, že i otevřená beta zahrnuje kontroverzní protipirátskou ochranu Denuvo, takže se dá očekávat, že Denuvo bude i ve finální hře. Nejde mi do hlavy, proč musí mít i otevřená beta protipirátskou ochranu. Pravděpodobně se tím tvůrci snaží zabránit tomu, aby lidé rozebrali soubory bety na prvočinitele a našli v nich všechno možné. Třeba ale Warneři hledají další způsob, jak naštvat hráče a fanoušky nejen na PC, což jde této společnosti opravdu dobře. Kdo ví. Denuvo však najdeme třeba i v demoverzích Dishonored 2 a Prey.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama