Inovativní hrou od Platinum Games je Project GG
Novinka Inovativní hrou od Platinum Games je Project GG

Inovativní hrou od Platinum Games je Project GG

Martin Pritula

Martin Pritula

1

Potvrdil to ředitel studia.

Reklama

Pokud jste fanouškem her od studia Platinum Games, pak si jistě vzpomenete na tajuplný teaser pro jeden z jejich nadcházejících titulů – Project GG.

Doposud jsme o této hře neznali vyjma daného teaseru zhola nic. Již v květnu minulého roku ale promluvil producent Platinum Games Atsuschi Inaba o neupřesněném titulu a popsal jej následovně:

Jsme v polovině navrhování něčeho, o co se doposud nikdo nepokusil. Vím, že to říká mnoho lidí, ale tato hra je skutečně odlišná od všeho, co jste doposud hráli. Z hlediska herního designu jsme z toho opravdu nadšeni.

V této době jsme nevěděli, o které hře to Atsuschi Inaba hovořil, až nyní to v rozhovoru pro magazín VGC sdělil ředitel studia Platinum Games a potvrdil, že se jedná právě o Project GG.

Bohužel stále nevíme, kdy tato hra vyjde. Studio zanedlouho vydá remaster své úspěšné hry The Wonderful 101. Mezi další oznámené tituly, na kterých se pracuje patří Bayonetta 3, NieR: Replicant Ver. 1.22474487139... a Babylon's Fall. Dá se tedy předpokládat, že právě tyto hry budou Project GG předcházet.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama