Insomniac chtějí pokračování Sunset Overdrive
Sunset Overdrive Novinka Insomniac chtějí pokračování Sunset Overdrive

Insomniac chtějí pokračování Sunset Overdrive

Michal Burian

Michal Burian

3

V budoucnu se máme dočkat nějaké novinky. Značku vlastní přímo studio.

Reklama

V říjnu roku 2014 spatřila světlo světa Xbox One exkluzivita Sunset Overdrive od studia Insomniac Games, které novou značku vytvořilo ve spolupráci s Microsoftem. Hra to nebyla špatná, šílená jízda s grindováním a zabíjením všemožných potvor v otevřeném světě byla zábavná (recenze), ovšem prodeje už tak slavné nebyly.

Redaktor Game Informeru si nedávno sedl na slovíčko s prezidentem Insomniac Games. Během rozhovoru se ho zeptal právě na Sunset Overdrive. Odpovězeno mu bylo, že případné pokračování záleží na Microsoftu. Musíte se zeptat Microsoftu, odpověděl Ted Price.

Poté dodal, že značku vlastní přímo oni. Díky tomu se v budoucnu máme těšit na nějaké novinky spojené právě se Sunset Overdrive. Zároveň ale nechce Price nic slibovat a říkat, kdy se tak stane.

Vypadá to, že Microsoft o pokračování Sunset Overdrive nerozhoduje, zároveň se ale Insomniac Games nechtějí sami do druhého dílu pustit. Je dost pravděpodobné, že na něm chtěli pracovat, ale Microsoft odmítl nejspíš spolupráci, respektive investovat do projektu potřebné peníze. Tak uvidíme, co přinese budoucnost.

Připomeňme, že v Insomniac Games se rozhodně nenudí. Nedávno pro Sony vytvořili Ratchet & Clank a v současné době pracují na novém dobrodružství Spider-Mana pro PlayStation 4. Zapomenout nemůžeme ani na menší tituly, včetně Song of the Deep. Ve vývoji by měli mít i dosud neoznámené hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama