Insomniac vysvětlili důvody, proč Sunset Overdrive vyjde exkluzivně pro Xbox One
Sunset Overdrive Novinka Insomniac vysvětlili důvody, proč Sunset Overdrive vyjde exkluzivně pro Xbox One

Insomniac vysvětlili důvody, proč Sunset Overdrive vyjde exkluzivně pro Xbox One

Michal Burian

Michal Burian

22

"Xbox One a Xbox Live nám umožní vytvořit obousměrný dialog s naší komunitou."

Reklama

Během tiskové konference Microsoftu na E3 jsme se dočkali jednoho velkého překvapení, studio Insomniac Games, které bylo dlouho spojováno s platformou PlayStation (především díky sériím Resistance a Ratchet & Clank), oznámilo, že pracuje na hře Sunset Overdrive exkluzivně pro Xbox One, což moc lidí nečekalo, protože vývojáři nedávno ve spolupráci s EA Partners vydali kooperativní akci Fuse na PS3 a Xbox 360.

Důvody tohoto rozhodnutí vysvětlil na oficiálních stránkách výkonný ředitel Ted Price. Ten se nechal slyšet, že zpočátku byli k další exkluzivní spolupráci skeptičtí. Když jim ale Microsoft ukázal možnosti Xbox One, bylo vedení studia nadšeno a vědělo, že Sunset Overdrive se skvěle hodí pro nový Xbox. Půjde o hodně stylizovanou střílečku v otevřeném světě, která se zpracováním nemálo podobá Borderlands nebo Brink.

"Xbox One a Xbox Live nám umožní vytvořit obousměrný dialog s naší komunitou. To nám také umožní rychlejší produkční cykly, což zajistí rychlé a včasné aktualizace s novými zbraněmi, postavami, příběhem a dokonce můžeme přidat i pop-kulturní relevantní obsah jako jsou memy založené na sociálních komentářích."

Pokud patříte mezi příznivce platformy PlayStation, tak se nemusíte bát, Price ujistil, že spolupráce s Microsoftem neznamená konec partnerství se Sony. "Hodně se tohoto změnilo. Studio Insomniac bylo, je a bude i nadále stoprocentně nezávislé, což nám umožňuje vlastnit a řídit naše značky a hledat pro ně nejhodnější partnery."

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama