Inspiruje se vydavatel GTA u předplatného programu EA Access?
Novinka Inspiruje se vydavatel GTA u předplatného programu EA Access?

Inspiruje se vydavatel GTA u předplatného programu EA Access?

Michal Burian

Michal Burian

8

Společnost Take-Two by měla eso v rukávu v podobě Grand Theft Auto, Max Payne, Civilization, Mafia a dalších známých a oblíbených sérií.

Reklama

Koncem července loňského roku společnost Electronic Arts spustila nový model předplatného nazvaný EA Access, který je dostupný majitelům konzolí Xbox One - se Sony se EA nedohodla, proto není na PS4.

EA Access je dá se říci ekvivalent Xbox Live Gold nebo PlayStation Plus, s tím rozdílem, že na omezenou dobu dostanete zdarma několik vybraných her a potom čas od času si můžete zdarma zahrát časově omezenou verzi hry, která ještě nevyšla. Jde vlastně o formu demoverze, která nabízí všechen obsah, ale po omezenou dobu. Takhle jste si mohli vyzkoušet FIFA 15 nebo Dragon Age: Inquisition.

Aktuálně si můžete v EA Access bez omezení užívat EA Sports UFC, Battlefield 4, Madden NFL 25, FIFA 14, Peggle 2, Need for Speed: Rivals a Plants vs. Zombies: Garden Warfare.

Nabídka EA Access se postupně rozšiřuje o další tituly a vypadá to, že hráči si na předplatné zvykli a berou ho jako menší zlo. Vystává tak otázka, zda se o něco podobného pokusí i další velké vydavatelské společnosti. Redaktor MVC.com se zeptal výkonného ředitele Take-Two.

„Jsme otevřeni jiným názorům a jsme flexibilní, ale zatím nemáme nic, co bychom oznámili. Každá služba, kde lidé platí, je velmi těžká pro všechny společnosti. Myslím si, že je dobré službu založit s dalšími firmami, což je důvod, proč je to pro EA náročné,“ tvrdí Strauss Zelnick.

Zatím tedy Take-Two nic takového neplánuje, minimálně není v takové fázi, aby něco přímo oznámila. Nicméně, Zelnick naznačil, že pokud by se objevily další společnosti, tak by službu podobnou EA Access zvažoval.

Osobně si myslím, že by Take-Two měla pro takovou službu eso v rukávu. Stačí se podívat na jejich hry: Grand Theft Auto, Max Payne, BioShock, Borderlands, Red Dead, XCOM, NBA, WWE, Civilization, The Darkness, Spec Ops: The Line, Mafia, Duke Nukem Forever a spoustu dalších známých a oblíbených sérií.

Bránili byste se předplatnému od Take-Two? Jaký názor máte na EA Access a jste ochotni za podobné služby platit, ať už jde o EA Access, PS Plus nebo Xbox Live Gold?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama