Instruktážní video Falloutu 76 se zaměřuje na spolupráci
Fallout 76 Novinka Instruktážní video Falloutu 76 se zaměřuje na spolupráci

Instruktážní video Falloutu 76 se zaměřuje na spolupráci

Martin Cvrček

Martin Cvrček

Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Svérázná animovaná instruktáž jistě každého připraví na soužití s ostatními ve zdevastovaném světě.

Reklama

Tvůrci Falloutu 76 zveřejnili další instruktážní video společnosti Vault-Tec, které má za cíl přiblížit základní prvky hry. Tentokrát došlo na spolupráci v multiplayeru. Určité části této animované instruktáže bylo možné spatřit už na letošní E3 během tiskové konference Bethesdy, nyní je však tahle kreslená ptákovina kompletní. A tak může každému jasně připomenout, že Fallout 76 je online hra a každý přeživší z Vaultu 76, s nímž se při hraní setkáme, je živý hráč.

Se spoluhráči se vyplatí spolupracovat a komunikovat za pomoci nabídky posunků a tanečků. Stejně tak není v tak nebezpečném postapokalyptickém světě od věci společně postavit nějaké to dobře opevněné obydlí, které vás uchrání před nájezdy supermutantů a další havěti. Občas se ale samozřejmě může stát, že někdo z vašich přátel padne, a v takovém případě se dá ze situace něco vytěžit. Přátelé se však dají nahradit, takže nemusíte hrát jen s jednou partou, a přirozeně se může stát, že někteří hráči nebudou úplně přátelští. Kolem a kolem je tedy video jen shrnutí základních věcí a toho, co již víme, ale to retro zpracování je zkrátka neodolatelné.

Fallout 76 vychází 14. listopadu pro PC (přes Bethesda.net), PS4 a Xbox One. Hru můžete předobjednat na Xzone.cz a GameExpres.sk, kde dostanete i přístup do bety.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama