Insurgency: Sandstorm ukazuje gameplay a láká na betu
Insurgency: Sandstorm Novinka Insurgency: Sandstorm ukazuje gameplay a láká na betu

Insurgency: Sandstorm ukazuje gameplay a láká na betu

Michal Burian

Michal Burian

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Intenzivní záběry z hraní. Testování bude pro předobjednávky. Konzolové verze až v roce 2019.

Reklama

Pokračování nezávislé multiplayerové střílečky Insurgency dorazí v září na PC. Datum vydání se blíží, a tak si vývojáři připravili ukázku z hraní uzavřeného technického testu alfa verze. Navíc se chystá první testování mimo kanceláře studia New World Interactive. Od 9. do 13. srpna dostanou hráči s předobjednávkou na Steamu možnost si Insurgency: Sandstorm vyzkoušet a sdělit tvůrcům svou zpětnou vazbu.

Test se odehraje na trojici map ve čtyřech herních módech: Firefight, Push, Checkpoint a Skirmish. Mapy jsou navrženy až pro 16 hráčů v PvP, zatímco v PvE může 8 hráčů spolupracovat a snažit se porazit umělou inteligenci. Bitvy doprovází vozidla s kulomety a velký důraz je kladen na taktiku. Můžete vykopnout dveře, využít kouřové granáty nebo si přivolat podporu ze vzduchu.

Druhá beta pro předobjednávky bude následovat 30. srpna a nabídne k vyzkoušení další tři mapy. V této betě budou vývojáři klást důraz na opravu chyb a stabilitu serverů, aby bylo vše připraveno na vydání PC verze. Konzolové PlayStation 4 a Xbox One verze budou následovat v roce 2019.

Insurgency: Sandstorm stojí v předobjednávce na Steamu přesně 26,99€, přibližně 700 korun.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama