Intenzivní arkádový mód v Alan Wake: American Nightmare
Novinka Intenzivní arkádový mód v Alan Wake: American Nightmare

Intenzivní arkádový mód v Alan Wake: American Nightmare

Michal Burian

Michal Burian

Připravte se na intenzivní boj o přežití, který potrvá celou dlouhou noc. Bránit se budete novým nepřátelům.

Reklama

Tvůrčí celek z finského Remedy prozradil detaily o arkádovém módu v připravované hororové akci Alan Wake: American Nightmare.

Podle dostupných informací má jít o neúnavný intenzivní arkádový mód nazvaný Fight Till Dawn. V tom budete muset přežít celý dlouhý večer mezi nepřátelskými zrůdami s baterkou a zbraněmi. Úkolem bude přežít a nasbírat co největší skóre.

Očekávejte nové nepřátelé a arzenál všelijakých zbraní – signální pistole, nastřelovací pistole a opomenout nemůžeme ani favorita u vývojářů, tedy Uzi. Ve strašidelném světě naleznete bezpečné útočiště, kde budou k dispozici zbraně. Ty si budete muset nejprve odemknout – buď hraním módu Fight Till Dawn nebo singleplayerové kampaně.

Chybět nebudou řebříčky statistik, kde budete moci své výsledky porovnat s ostatními hráči.

Následně se informace stočily k hlavní příběhové zápletce. Těšit se můžete na přehnané vláknité akční dobrodružství. Chudák Alan se ocitne v jedné ze svých epizod Night Springs show, kdy se bude muset dostat do města Night Springs. V patách mu budou nepřátele v čele s Mr. Scratchem – sériový vrah, kterého Alan poradí jedině tak, že se naučí ovládat realitu, čímž rozluští nejedno tajemství (včetně své ženy).

Příběh by měl vystačit přibližně na 5 hodin a rozdělen bude na dvě části – dvě třetiny akce a jedna třetina příběhu (vyprávění).

Alan Wake: American Nightmare vyjde prostřednictvím Xbox Live Arcade v polovině prvního čtvrtletí roku 2012.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama