Intenzivní násilí a nahota ve Watch Dogs
Watch Dogs Novinka Intenzivní násilí a nahota ve Watch Dogs

Intenzivní násilí a nahota ve Watch Dogs

Michal Burian

Michal Burian

60

ESRB při stanovení doporučeného věku prozradilo zajímavé detaily.

Reklama

Watch Dogs jsme mohli již hrát a někteří by ho jistě měli již několikrát dohrané, Ubisoft se ale v polovině října rozhodl hru odložit na jaro letošního roku a čas navíc využít pro doladění každého sebemenšího detailu. Nové datum vydání sice ještě oznámeno nebylo, ale podle záznamu na stránkách ESRB nebude trvat dlouho a Watch Dogs si konečně zahrajeme. Zatím se ale musíme spokojit s novými informacemi, které jsme se dozvěděli díky stanovení doporučeného věku od ESRB.

ESRB udělilo Watch Dogs rating M, což znamená pro dospělé. Své rozhodnutí komise zdůvodnila tím, že je ve hře krev, drogy (některé postavy jsou popisovány jako závislé na omamných látkách), intenzivní násilí, častá nahota, sexuální tématika, sprostá slova a postavy si dopřávají alkohol. Nebudou tak chybět lechtivé scénky a dočkáme se i zvuku připomínající sténání při sexu.

Podle popisku se nám v roli Aidena Pearce do rukou dostane nejen mobilní telefon, pomocí něhož budeme hackovat všechno možné, ale také pistole, kulomety, samopaly nebo třeba výbušniny. Zabíjet budeme zločince i policejní jednotky.

Filmové scény jsou podle ESRB plné násilí a při boji/přestřelce uslyšíme výkřiky bolesti (např. když jednoho muže bodne postava do krku a pak na něj ještě několikrát vystřelí) a nechybí ani efekty krve na šatech nebo realistická střelba.

V návaznosti na ESRB informoval obchod ShopTo své zákazníky, že Watch Dogs vyjde v pátek 21. března letošního roku. Tak uvidíme, zda ShopTo ví něco víc.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama