Interaktivní film The Complex
Novinka Interaktivní film The Complex

Interaktivní film The Complex

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Windows PC Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Peripetie dvou vědců od scénaristky Příběhu služebnice.

Reklama

Éra FMV her svůj zlatý věk pravděpodobně zažila v 90. letech, kdy si můžeme vzpomenout na cheesy horovky Phantasmagoria či Night Trap. Nicméně i v dnešní době se tento druh zábavy čas od času objeví, kdy za zmínku rozhodně stojí výtečná Her Story či hry od vydavatelství Wales Interactive, které ve svém portfoliu mají hned několik těchto kousků (Late Shift, The Bunker).

A právě zpod jejich křídel pochází i nový interaktivní film The Complex. Ten sleduje osudy doktorky Amy Tenant a její kolegyně, které po biologickém útoku v Londýně byly uvězněny v podzemní laboratoři, kde jim dochází čas i vzduch.

Vy tedy skrze různá rozhodnutí budete muset formovat vztahy s ostatními postavami, ovlivňujících váš postup hrou a taktéž i váš konec (titul jich nabízí celkově 8).

Tím hlavním lákadlem, proč bychom měli tomuto titulu věnovat pozornost, by následně měl být fakt, že scénaristkou díla se stala Lynn Renne Maxcy, která psala i oceňovaný seriál Příběh služebnice.

The Complex vychází 31. března na PC, PS4, Xbox One a Nintendo Switch. Hru si již nyní můžete předobjednat na Steamu za aktuální cenu 11,69 eur (320 Kč).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama