Interaktivní průlet po planetě Jakku ve filmu Star Wars: Síla se probouzí
Star Wars: Battlefront Novinka Interaktivní průlet po planetě Jakku ve filmu Star Wars: Síla se probouzí

Interaktivní průlet po planetě Jakku ve filmu Star Wars: Síla se probouzí

Martin Cvrček

Martin Cvrček

2

Zajímavým způsobem můžete omrknout povrch planety, která bude hrát klíčovou roli v bezplatném DLC pro očekávaný Star Wars: Battlefront.

Reklama

Původně jsme zamýšleli, že se filmovému světu Star Wars budeme věnovat nejdříve s příchodem dalšího traileru napjatě očekávané sedmé epizody s podtitulem Síla se probouzí. Ale zaprvé, na trailer si nejspíš ještě počkáme, a zadruhé, nově vydaný materiál k filmu úzce souvisí s Battlefrontem od DICE.

Na oficiální Facebook stránce se totiž objevilo zajímavé video, které vám dovolí pokochat se povrchem planety Jakku, jíž navštívíme v bezplatném DLC Battle of Jakku, které v DICE chystají. Prostřednictvím DLC se kupříkladu máme dozvědět více o osudu havarovaného Star Destroyeru, který je dominantnou videa a krásným úvodem staršího teaseru k filmu. Povrch Jakku by ve hře ale neměl být tak zaneřáděný jako ve filmu. Ten se odehrává 30 let po bitvě na planetě, s níž nás má seznámit DLC.

Video vám podobně jako nedávná ukázka z filmového Warcraftu dovolí rozhlížet se kolem sebe za pomoci myši. Na rozdíl od Warcraftu je ale tahle interaktivní zajímavost exkluzivní pro Facebook a nutno říct, že nemusí být podporovaná všemi prohlížeči. Minimálně v Chrome a Firefoxu byste ale s funkčností neměli mít problémy.

Star Wars: The Force Awakens Immersive 360 Experience

Speed across the Jakku desert from Star Wars: The Force Awakens with this immersive 360 experience created exclusively for Facebook.

Posted by Star Wars on 23. září 2015
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama