Inversion odhaluje novou postavu a zbraň
Inversion Novinka Inversion odhaluje novou postavu a zbraň

Inversion odhaluje novou postavu a zbraň

Martin Cvrček

Martin Cvrček

1

Po nějaké době vyšly na povrch informace o chystané third-person akci Inversion. Co jsme se dozvěděli nového? + nová galerie a trailer.

Reklama

Zaprvé, víme něco málo o další hratelné postavě. Jde o muže jménem William Bishop, který má za úkol zabíjet nezvané hosty z vesmíru. Svou práci dělá oddaně především kvůli tomu, že nepřítel zavinil smrt jeho manželky a způsobil, že se pohřešuje i jeho milovaná dcera. Údajně se jedná o takový mix Nathana Drakea z Uncharted, Marcuse Fenixe z Gears of War a Isaaca Clarka, hlavního protagonisty hororového Dead Space.

Podle všeho se tvůrci nechali inspirovat právě Dead Space, což dokazuje zbraň (nebo spíš nástroj) jménem Grav Link, jehož funkce a vlastnosti jsou dost podobné telekinezi z Isaacova děsivého dobrodružství. A k čemu vůbec Grav Link slouží? Jak už víme z dřívějška, Inversion bude zaměřeno převážně na boj v prostorách bez gravitace. Právě nově odhalený nástroj vám umožní vytvářet v prostoru gravitační anomálie (tedy místa s fungující gravitací, což může mít pro nepřátele dost nežádoucí následky). Sice se tyto anomálie budou občas v prostoru vyskytovat bez vašeho přičinění, ale spolu s Grav Linkem vám nikdo nebrání tvořit další a přizpůsobovat si je k obrazu svému. Stejně tak můžete s tímto nástrojem bez problému odzbrojit nepřátele nebo s nimi občas i pohybovat.

Pokud vás napadá, že dost rozsáhlé možnosti pohybu způsobené nulovou gravitací mohou mít negativní dopad na ovládání, tak se podle všeho nemusíte bát. Hra se pořád ovládá jako klasická střílečka z pohledu třetí osoby, pořád máte možnost krytí, pořád můžete házet granáty (i když bez gravitace to může být problém nejen pro nepřátele, ale i pro vás), a také dostanete možnost mít v rukou dvojici zbraní.

Pro úplnost dodejme, že nám původně vývojáři odhalili pouze jednu hratelnou postavu. Tou byl Davis Russel, jenž společně se svým sousedem Leo Delgadem vezme osud města do svých rukou. Vzájemně si mají tyto postavy pomáhat, aby porazili neznámého nepřítele, o němž vědí pouze, že se jmenuje Lutador a disponuje obrovskou armádou. Ta se kupodivu rychle rozrůstá a nabírá na síle. Jak se do toho zapojí Bishop je prozatím záhadou...

Inversion se zatím rýsuje víc než zajímavě. Na nějaké úsudky je ale ještě příliš brzy, poněvadž hra je naplánovaná až na únor příštího roku pro konzole PlayStation 3 a Xbox 360.

Více informací se o Inversion dočtete v našem preview.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama