Inversion si zahrajeme taktéž v červnu
Inversion Novinka Inversion si zahrajeme taktéž v červnu

Inversion si zahrajeme taktéž v červnu

Michal Burian

Michal Burian

Gravitačních hrátek si ve sci-fi akci Inversion budeme užívat v červnu.

Reklama

Po přesném datu vydání Lollipop Chainsaw přichází na řadu taktéž sci-fi akce Inversion od studia Saber Interactive. Hru očekávejte na severoamerickém trhu 5. června a v Evropě 8. června ve verzích pro PC, PlayStation 3 a Xbox 360.

Third-person akce Inversion se bude odehrávat v blízké budoucnosti, v níž klidný mír lidstva naruší nečekaná invaze neznámého nepřítele, který je později nazýván Lutadore. Ten se svými pomocníky bez větších problému překročí městskou obranu a začne vytvářet neznámé a tajemné anomálie. Ve městě je najednou nulová gravitace a zavládne chaos. Hlavním hrdinou se stane Davis Russel, osmadvacetiletý policista, a jeho soused Leo Delgado. Jedná se tedy o kooperační střílečku, ve které projedeme neuvěřitelným chaosem a budeme moci využívat gravitaci pro své vlastní účely.

Inversion měl původně vyjít 7. února, začátkem roku byl odložen na rok 2012 a dne jsme se konečně dočkali přesného data vydání.

Podle vydavatelství Namco Bandai extra čas využijí vývojáři pro zdokonalení multiplayerové části, včetně rozsáhlých konkurenčních a kooperativních módů.

Zároveň s touto zprávou vydavatel odhalil rovněž mobilní aplikaci pro Android a iOS. Ta by měla vyjít někdy koncem roku a mělo by jít o hru z pohledu třetí osoby.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama