iPhone 4S oficiálně představen
Novinka iPhone 4S oficiálně představen

iPhone 4S oficiálně představen

Rosťa Viktorin

Rosťa Viktorin

25

V noci na dnešek společnost Apple široké veřejnosti ukázala, jak bude vypadat nová generace populárního iPhonu.

Reklama

Ten byl označen jako 4S, a jak už jsme zmiňovali v předchozí novince, bude si užívat výhod nového dual core procesoru A5, díky němuž bude mít dvakrát větší rychlost než předchůdce.

I přesto ale byla zachována solidní výdrž na baterku, kdy vám přístroj údajně zvládne až 40 hodin přehrávání muziky, případně 10 hodin ve společnosti videa. O hrách nepadlo ani slovo.

Co se týče výbavy, iPhone 4S bude k dostání s 8 megapixelovým fotoaparátem a hlasovým pomocníkem Siri, jenž vám řekne třeba jaké bude počasí, nebo kolik je kde restaurací.

Dokonce by vám tahle aplikace měla připomínat i schůzky či psát diktované zprávy. Pro začátek v angličtině, francouzštině a němčině (češtiny se ale stejně asi nikdy nedočkáme).

Mimo vše již zmíněné nabídne další iPhone ještě novou anténu, lepší optiku, či HD video. V obchodech bude ve třech verzích – 16, 32 a 64 GB – za cenu 199, 299 a 399 dolarů.

Na těch největších trzích se přístroj objeví již 14. října (předobjednávky startují v pátek), přičemž do 28. téhož měsíce se rozleze do dalších 22 zemí. Do konce roku by pak měl být k dostání i v kadibudce uprostřed ruské tundry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama