It Takes Two je gold
It Takes Two Novinka It Takes Two je gold

It Takes Two je gold

Martin Pritula

Martin Pritula

2
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Odklad již zřejmě nehrozí.

Reklama

Josef Fares, režisér studia Hazelight, jenž stojí například za úspěšnou kooperativní adventurou A Way Out, které se již prodalo přes úctyhodných 3.5 milionu kopií, prostřednictvím svého Twitterového profilu oznámil, že nadcházející a zábavně vypadající kooperativní titul It Takes Two byl oficiálně dokončen a případný odklad tak navzdory pandemii zřejmě nehrozí.

Josef Fares hru prezentuje jakožto romantickou komedii, v jejíž hlavní roli je pár, který byl proměněn v živoucí panenky. Jak už je u Faresova typického humoru zvykem, tak tentokrát v rozhovoru pro Polygon s nadsázkou sdělil, že by bez váhání dal tisíc dolarů každému, koho by tato hra začala upřímně nudit – evidentně hře zkrátka věří.

V rozhovoru dále přiznal, že má problémy se vyrovnat se skutečností, že předchozí A Way Out dokončilo ,,jen" 51 % hráčů (pro porovnání takové Red Dead Redemption 2 na Playstationu dokončilo 28 % hráčů, zatímco kontroverzní The Last of Us Part II dokončilo 60 % hráčů). Známý režisér chce ale ,,přikovat" hráče k obrazovce co možná nejdéle a jeho klíčem k úspěchu má být v případě It Takes Two neustálé překvapování hráče a narušování jeho očekávání. Skrze údajně 15 hodin dlouhou kampaň na vás tak čeká 25 rozdílných miniher, které mají výrazně měnit samotnou hratelnost.

It Takes Two vychází 26. března na PC, PlayStation 4, PlayStation 5 Xbox Series X/S, Xbox One.

Ačkoliv se ještě bude hra do vydání ladit, tým už má o dalším titulu, na kterém bude pracovat rozhodnuto, ačkoliv Fares nechce býti z pochopitelných důvodů konkrétnější. Bude tedy jistě zajímavé sledovat, jakým směrem se nyní vydají.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama