It Takes Two slaví 10 milionů prodaných kopií
It Takes Two Novinka It Takes Two slaví 10 milionů prodaných kopií

It Takes Two slaví 10 milionů prodaných kopií

Jan Urbančík

Jan Urbančík

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Kooperativní hit od Hazelight dosáhl obrovského milníku.

Reklama

Studio Hazelight, jež vede designer Josef Fares, uspělo už se svým debutem A Way Out v roce 2018, který má na kontě přes 3,5 milionů kopií. Jejich další hra s názvem It Takes Two se však stala vyloženě hitem. V recenzích sbírala velmi pěkné známky, od nás si odnesla 8 bodů z 10, a skvělému přijetí se těšila také u hráčů. Titul navíc vyhrál hlavní cenu za hru roku na The Game Awards 2021. Prodeje rapidním tempem stoupaly a dosud posledním zmámým údajem bylo 7 milionů z července loňského roku. To se však nyní změnilo.

Vývojáři na Twitteru informovali, že It Takes Two už má na kontě neuvěřitelných 10 milionů prodaných kusů. To by byl úspěch pro kdejaký AAA titul, natož pro hru od menšího studia jako Hazelight. Jak navíc autoři správně podotýkají, skutečných hráčů bude ještě více, neboť partner na co-op hraní si titul může užít zdarma. Studio tak děkuje všem fanouškům.

It Takes Two si můžete pořídit na PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S a Nintendo Switch. Hra je dostupná ve službě EA Play, takže i v rámci předplatného Game Pass.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama