It Takes Two už má na kontě 2 miliony prodaných kopií
It Takes Two Novinka It Takes Two už má na kontě 2 miliony prodaných kopií

It Takes Two už má na kontě 2 miliony prodaných kopií

Jan Urbančík

Jan Urbančík

5
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Hra od autorů A Way Out slaví další úspěch.

Reklama

Letošní rok přinesl kromě očekávaných pokračování slavných značek také několik převkapení. A mezi ně rozhodně patří také kooperativní hra It Takes Two od studia Hazelight, které založil Josef Fares a na kontě už má populární A Way Out z roku 2018.

V It Takes Two si zahrajete za manželský pár, který se plánuje rozvést. Jejich dcera tomu však chce zabránit a zakoupí knihu, která by jim měla pomoct dát se znovu dohromady. Oba rodiče se navíc přemění na panenky a vydávají se na dlouho cestu, aby se dostali zpět to své lidské podoby. K tomu ale vede jediná cesta – spolupráce. Titul od nás v recenzi obdržel 8 bodů z 10 a na Metacriticu má dokonce 88 bodů ze 100. Jde tak o jednu z nejlépe hodnocených her tohoto roku.

Vysokým známkám odpovídají také prodeje. Už v dubnu jsme vás informovali o tom, že It Takes Two překročilo hranici 1 milionu prodaných kopií. Dnes jsme se dozvěděli, že už je to dvojnásobek, tedy 2 miliony. Pro menší studio, čítající 65 zaměstnanců, jde o velký úspěch. Musím však připomenout, že prvotina od vývojářů z Hazelight s názvem A Way Out má na kontě 3,5 milionů prodaných kopií. It Takes Two tedy pořád má co dohánět.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama