Jak dopadl protest fanoušků Half-Life?
Half-Life Novinka Jak dopadl protest fanoušků Half-Life?

Jak dopadl protest fanoušků Half-Life?

Martin Cvrček

Martin Cvrček

25

Včera se konečně uskutečnil menší protest fanoušků Half-Life série, do nějž se zapojilo několik tisíc hráčů.

Reklama

O včerejší akci A Red Letter Day jsme vás informovali nedávno. Pro připomenutí, fanoušci Half-Life z hnutí Call for Communication uspořádali akci, kdy tisíce fanoušků série v jednu hodinu i po celý den mají hrát souběžně Half-Life 2, s cílem upoutat pozornost Valve, nejlépe kvůli tomu, aby už začali nějak komunikovat v souvislosti s dalším dílem. Kromě toho měla také akce sloužit pro zviditelnění značky, a samozřejmě jen pro zábavu, aby se ukázalo, že komunita Valve her umí být jednotná. A opravdu umí.

Pokud se dá věřit statistikám Steamu, během soboty narostl počet hrajících hráčů z tří tisíc na parádní číslo 13,216. To sice nestačilo, aby se Half-Life 2 umístilo v první desítce hraných titulů (skončilo jedenácté), ale i tak jde určitě o parádní výsledek, ukazující, že hlavní cíl, tedy sjednotit velkou část fanoušků, se podařil.

Původně mělo protestovat 30 000 hráčů.

Vedoucí Call for Communication dodává: "Rád bych poděkoval všem, za to, čeho jsme dosáhli. Vím, že společně můžeme docílit ještě víc."

O tom tedy rozhodně nepochybujeme. Je sice malá šance, že by A Red Letter Day s Valve nějak pohlo, ale i tak to byla parádní akce, jíž jsme se zúčastnili i my sami a nemalé množství čtenářů Zingu. Jsme zvědaví, co si fanoušci vymyslí příště. A jestli to třeba vážně Valve nějak neobměkčí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama