Jak jsem propařil celý víkend aneb WTF is Homefront The Revolution?!
Blogy čtenářů Článek Jak jsem propařil celý víkend aneb WTF is Homefront The Revolution?!

Jak jsem propařil celý víkend aneb WTF is Homefront The Revolution?!

Playman ...

Playman ...

Nyní není moc času na hraní her, natož na psaní článků. Mnozí z vás to jistě bytelně a bytostně znají; hektický život studenta, žáka a člověka.…

Reklama

Nyní není moc času na hraní her, natož na psaní článků. Mnozí z vás to jistě bytelně a bytostně znají; hektický život studenta, žáka a člověka. Veškerý svůj volný čas jsem věnoval v tomto pořadí: 1) spánek 2) Tom Clancy's Rainbow Six Siege 3)škola. A takhle stále dokola. S jedinou výjimkou, číslo 2 jsem prokládal stránkou zing.cz určitě ji neznáte, když čtete tyhle řádky. Huh, tos sežral vtipnou kaši, si asi říkáte. No přeskočme úvod a pojďme rovnou na to!

 

 

 

Co je vlastně Homefront? A co ta revoluce? Co to kua je, zní nadpis tohoto článku. Předně se sluší říci, že Homefront The Revolution je pokračováním poměrně úspěšné hry z roku 2011 (ano přesně té střílečky, u které si vzpomínáte pouze na to, že vyšla, ostatní promile čtenářů si vzpomínají na každý detail v této hře), možná vám bude něco říkat jméno John Millius, možná NADVLÁDA šikmookých KOREJCŮ, či zkratka KPA? Pořád nic? Tak právě pro vás připomenu, že Homefront (první i druhý díl), je střílečkou z první osoby. Oba dva vám vyprávějí příběh, vzhledem k tomu, že první díl si již moc nepamatuju, tak se zaměřím hlavně na ten druhej díl, pokračování, tedy Homefront The Revolution.

 

Viva la revolución!!

Zařval Che Guevara. Liberté, égalité, fraternité (svoboda, rovnost, bratrství), základními stavebními kameny Francie. Ať žije revoluce! Ale je Homefront The Revolution nějakou revolucí? No, tak na půl cesty je a napůl cesty není. Pojďme na to od lesa, co tuto hru pohání? Cry engine, firmy CryTek či jak se to píše. Nevím zda to již je V. verze tohoto nového enginu, ale to není podstatné. Fakt číslo jedna: Hra vypadá a hraje se parádně. Hlavně když to krosíte na motorce, grafika a atmosféra je dost dobrá, nebál bych se říct perfektní. Vyprávění příběhu a celková filmovost hry, na slušné úrovni, ano na mnoho her to nemá, ale je to slušné. Hru jsem nestihl dohrát, proto to zde na „férovku zmíňím“.

 

 

Narazil jsem pouze na jeden jediný bug, vlezete do míst kam to tvůrci nezamýšleli, a nemůžete vylézt zpět. Dáte několikrát mezerník a odbugnete se zase zpátky, překvapivě nikoliv na tu věc ale zpod z té věci. No brilantně popsáno, jen co je pravda! Když jsem zmínil svobodu, fraternité: Je v této hře? Je i není. Na začátku hry jedete striktně podle příběhu. Někoho dopadnou, ten někdo jim zase uteče a vy budete ten, kdo Severokorejcům natrhne prdel. Šort story bruh.

 

Takže jo, ať žije revoluce! Budete jako che Guevara, rozdmýcháte oheň v srdcích statečných spolubojovníků, budete plnit úkoly. Zabíjet. Rozbíjet trámy. Svítit si baterkou. Jo to je nejvíc epické, já vím! Jenže pak se dostanete postupným hraním do bodu, fáze nula, kdy si řeknete: A to má být jako všechno? No dude, play it again! And again! And one more time! A zase… No, tušíte správně, znovuhratelnost je v Homefront The Revolution prakticky nulová. A proto osobně obdivuji krok, ke kterému se studio rozhodlo, dáme hru na steam pro celý víkend ZDARMA A PRAKTICKY PLNOU VERZI, za nula nula prdlačky, Váš Mikluš, počkat Míra! ;-) Mnoho hráčů Homefront The Revolution dohrálo, za nula peněz, ve steam free weekendu. A tím si je de facto získalo na svojí stranu, mě prosím počítejte do tohoto nadčeně hýkajícího stáda, hýkám blahem a říkám: Homefront The Revolution, sice za nákup stojí, má to super grafiku, hezky se to hraje. Ale nečekejte od toho žádnou Revoluci. Až to bude stát tři kila českých korun, I am all in! Jdu do toho! Pokud ale na steamu nebudou savy z free weekendu, nepočítejte se mnou!

 

Nezmínil jsem mnoho věcí a co se mi na hře líbí je úprava zbraní. Z pistole si uděláte samopal? A z kuše plamenomet? Co přijde příště, z kappa twitch songu národní hymnu USA?

 

Homefront The Revolution exceluje grafickou stránkou, příběh je klasické béčko, hratelnost dobrá a pro mě zábavná. Suma sumarum: Good & Solid game. Zadarmo? Shut up and take my money! Lepší hru jsem zadarmo nehrál, tak si tento zážitek považuji.

 

Jak jsem propařil celý víkend aneb WTF is Homefront The Revolution?!

7/10. Simple. A to nejlepší nakonec: VE HŘE JSOU ČESKÉ TITULKY!

 

P.S. Pro mých 6 odběratelů video na you tube. Vy na videa stejně nekoukáte, tak smysl na práci na videu asi postrádám.

 

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/8TAdumrFMV0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 

Mějte se a hlavně hrajte! :)

 

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama