Jak na tom bude SteamBox ve srovnání s next-gen konzolemi?
Novinka Jak na tom bude SteamBox ve srovnání s next-gen konzolemi?

Jak na tom bude SteamBox ve srovnání s next-gen konzolemi?

Michal Burian

Michal Burian

80

Valve odhalila základní technické specifikace SteamBoxu. Jde o prototypy, které si budou moci budoucí vlastníci libovolně upgradovat. Jak si ale stojí v porovnání s konzolemi PlayStation 4 a Xbox One?

Reklama

Valve prozatím počítá s několika verzemi (budou se lišit výkonem a pochopitelně cenou) a dokonce se objeví tyhle přístroje i od úplně jiných firem. Na samotných hráčích pak bude, zda si ve SteamBoxu (stále nejde o potvrzený název, Valve o něm mluví jako o "Steam machine") nechají SteamOS nebo si tam nainstalují třeba Windows.

Grafická karta: NVidia Titan, GTX780, GTX760 nebo GTX660Procesor: některé s i7-4770, i5-4570 nebo i3Operační paměť: 16GB DDR3-1600 (CPU), 3GB GDDR5 (GPU)Harddisk: 1TB/8GB Hybrid SSHDNapájení: interní 450w 80Plus Gold

Nakonec již zmíněné porovnání s next-gen konzolemi PlayStation 4 a Xbox One. Co myslíte, má "Steam machine" šanci uspět? Valve si myslí, že rozhodně ano, především z důvodu, že si takovou krabičku k televizi budete moci postavit sami a následně využívat jejich výhod se Steamem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama