Jak se bude měnit počasí ve Forze 6?
Forza Motorsport 6 Novinka Jak se bude měnit počasí ve Forze 6?

Jak se bude měnit počasí ve Forze 6?

Michal Burian

Michal Burian

5

Závodit budete za deště, větru nebo při bouřce.

Reklama

Nejzajímavější novinkou letošních závodů Forza Motorsport 6 je bezesporu změna počasí. Vůbec poprvé se v této sérii bude měnit počasí (nepočítáme spin-off Forza Horizon 2). O novinkách pro čínskou stránku G-Cores promluvil Chris Bishop.

Producent ze studia Turn 10 se nechal slyšet, že mají připraveno 26 druhů počasí. Při závodech bude slunečno, může foukat vítr, lehce pršet a pochopitelně nebudou chybět ani bouřky doprovázeny blesky a hromy. Kola auta na kluzkém povrchu nebudou tolik držet, budete muset změnit svůj jízdní styl.

Jen je škoda, že počasí bude statistické, nikoliv dynamické a navíc nebude na všech tratích. Počasí se tak během závodu nebude měnit, když začnete za deště, tak za deště i závod dojedete.

Jinak se dočkáme více než 450 vozidel a v singleplayeru hra poběží v rozlišení 1080p při 60fps. Chris Bishop ještě potvrdil, že Forza 6 bude kompatibilní s novým Xbox One Elite gamepadem a samozřejmostí je podpora hlasových příkazů přes Kinect v hlavním menu.

Forza Motorsport 6 vyjde 15. září 2015 exkluzivně pro Xbox One. Na pevném disku konzole budete potřebovat alespoň 45 GB volného místa. Za včasnou předobjednávku v našem obchodě Xzone.cz získáte navíc tři bonusové vozy: Ford Mustang GT, Subaru WRX a Dodge Challenger SRT.

Gameplay záběry z Gamescomu

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama