Jak se hraje X-Men: Destiny?
X-Men: Destiny Novinka Jak se hraje X-Men: Destiny?

Jak se hraje X-Men: Destiny?

Martin Cvrček

Martin Cvrček

6

Díky kolegům ze zahraničního GameSpotu a jejich návštěvy Comic-Conu známe nové detaily o další hře, tentokrát o chystaném kousku ze série X-Men <strong>+ galerie a trailery</strong>.

Reklama

Jak u možná víte, v Destiny nás nečeká hra za nějakou slavnou postavu, žádný Wolverine ani nikdo podobný. Tentokrát se ujmeme role naprostého nováčka mezi mutanty.

Hra začíná volbou, jakého nováčka si vlastně zvolíte, přičemž je jich na výběr jen malé množství, každá postava má samozřejmě své výhody a nevýhody.

Samotná demoverze se pak odehrává v ulicích San Francisca, kde tamní redaktoři řádili s patnáctiletou školačkou jménem Aimi. Ovládání je údajně velmi jednoduché, vlastně jde o klasickou mlátičku s prvky RPG, kdy jsou základem dvě tlačítka určená pro kombinaci dvou druhů útoků.

Boje podle všeho probíhají víceméně klasickým způsobem, nicméně tu je jedna zvláštnost. Když vám třeba na obrazovce vyskočí text, že ten a ten nepřítel někam utekl, a vy ho záhy dostihnete a sejmete přesnou ranou, tak ta samá rána odrovná nejen nepřítele, ale rozbije i text na obrazovce. Jde sice jen o vizuální drobnost, ale rozhodně potěší.

Samozřejmě nesmí chybět přítomnost několika známých postav, demo nabídlo pohled na Quicksilvera, Cyclopse, Emmu Frost a Toada, přičemž lze se všemi zapříst rozhovor jako vystřižený z klasického RPG, v němž si mimo jiné můžete zvolit, které mutanty chcete mít vyloženě po boku při boji. Když už jsme u těch voleb, samozřejmě můžete v průběhu hry různě odemykat rozličné schopnosti a vylepšení.

Demo, jež trvá něco kolem patnácti minut, je prý moc krátké na to, aby si šlo udělat o hře nějaký pořádný názor, nicméně minimálně na nás zatím hra působí zajímavým dojmem. Ještě dodáme, že bylo konečně upřesněno datum vydání. X-Men: Destiny tak vyjde za oceánem 27. září letošního roku, u nás očekávejme hru o 3 dny později.

Další nové obrázky naleznete v galerii.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama