Novinka Jak se hraje za lovkyni v Hood: Outlaws & Legends?

Jak se hraje za lovkyni v Hood: Outlaws & Legends?

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Marianne Fitzwalter je expertka na kradmý postup.

Reklama

PvPvE akce od Sumo Digital s názvem Hood: Outlaws & Legends koncem února odstartovala speciální sérii videí, kde se nám postupně představí dostupné postavy, za něž půjde hrát.

Sérii započalo představení rangera v podobě Robina Hooda, po němž zákonitě musí přijít Marianne Fitzwalter, která ve hře zastoupí roli huntera neboli lovkyně.

Ta je specialistkou na kradmý postup, v čemž ji pomáhá její hlavní zbraň, kterou je kuše na ruce. Do ní je možné nabít až tři šipky najednou, což dělá z této zbraně ideální pomůcku pro boj na blízko a střední vzdálenosti.

Její speciální vlastnost se jmenuje Shadow, díky níž může Marianne potichu likvidovat nepřátele ze všech směrů a pro rychlý útěk či dodatečnou kamufláž lze využít kouřových bomb.

Celkové stealth zaměření postavy posléze podepisuje její ultimátní schopnost Shroud, která ji udělá téměř neviditelnou.

Stejně jako u všech charakterů, tak i zde se lze vybavit různými perky, které upraví vaše schopnosti podle vašeho stylu hraní.

Hood: Outlaws & Legends vyjde 10. května na PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X/S. Předobjednávky dostanou přístup do hry o tři dny dříve.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama