Jak se stát stvůrou v RPG Vampyr?
Vampyr Novinka Jak se stát stvůrou v RPG Vampyr?

Jak se stát stvůrou v RPG Vampyr?

Michal Burian

Michal Burian

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Dvouminutový trailer z nedávno doby obohatil Comgad o české titulky.

Reklama

Před sedmi dny vydalo studio DONTNOD Entertainment (autoři Remember Me, Life is Strange) trailer, který nám ukázal, jak se v nadcházejícím akčním RPG titulu Vampyr staneme stvůrou. Dnes tohle video česká distributorská společnost Comgad, která má hru na našem trhu na starost, obohatila o české titulky. Jen škoda, že samotná hra lokalizována nebude.

Vampyr sleduje cestu hlavního protagonisty doktora Jonathana Reida, který se ocitl ve velice svízelné situaci. Ve hře je totiž největším zdrojem zkušeností, za které se lze učit a rozvíjet schopnosti, krev londýnských obyvatel, které se doktor Jonathan Reid rozhodl zachránit před epidemií, jež pustoší město. Otázka nezní ani tak „Budu zabíjet?“ jako spíš „Koho zabiju?“.

Zkoumání životů obyvatel Reidovi umožní rozhodnout se, kdo si spíš „zaslouží“ obětovat – anebo se prostě může poddat svému hladu a chovat se ke smrtelníkům jako k zásobárně krve. Každopádně zabíjení jistých obyvatel bude mít větší dopad na místní ekosystém než jiných, přičemž smrt příliš mnoha lidí může způsobit, že celá čtvrť propadne zkáze.

Když Reid vysaje krev ze svých obětí, získá a rozvine silné bojové schopnosti. Zdatnost v kontaktním boji Reidovi umožní rychle dohnat nepřátele, skočit na ně z dálky a roztrhat je smrtícími spáry, zatímco jiné schopnosti mu umožní působit poškození z dálky. Na vyšších úrovních síly se některých schopností budou bát i samotní upíři. Abyss Reidovi umožňuje povolat jeho vnitřní stín, zatímco Rage se zaměří na celé skupiny nepřátel a rozpoutá strašlivé běsnění. Učení a rozvíjení těchto schopností pomůže doktorovi na jeho výpravě za záchranou Londýna – ale za jakou cenu?

Vampyr vyjde 5. června na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama