Jak si v recenzích vede Castlevania: Lords of Shadow 2?
Castlevania: Lords of Shadow 2 Novinka Jak si v recenzích vede Castlevania: Lords of Shadow 2?

Jak si v recenzích vede Castlevania: Lords of Shadow 2?

Michal Burian

Michal Burian

39

V průměru to není tak hrozné. Někteří ale neváhali a udělili 5/10 nebo dokonce 4/10.

Reklama

Pokračování akční adventury Castlevania: Lords of Shadow vychází dnes v Severní Americe a v pátek bude následovat Evropa. Zahraniční novináři měli možnosti si hru zahrát a pochlubili se svými recenzemi. V těch si Castlevania: Lords of Shadow 2 nevede zas tak špatně, i když na první pohled se může zdát, že jde čistě o průšvih. Finální hodnocení nelze brát jako výsledek, důležité je si přečíst samotný text.

Někteří sice berou Lords of Shadow 2 jako zklamání, které nedokázalo přinést nic nového. Jiným se líbí zábavný boj, krásná grafika nebo úžasný soundtrack. Pokud jste rádi hráli Lords of Shadow z roku 2010, tak se vám prý bude líbit i pokračování.

Na druhou stranu si žurnalisté stěžují na chudší příběh, postavy a lokality a na méně stealth úseků.

Zdá se mi, že pro letošní rok se recenzenti hromadně rozhodli, že konečně budou využívat i nižší známky než jen 10, 9 a 8. Podle mého je to velmi dobře. Při čtení recenze je nutné si uvědomit, že sedmička i šestka jsou ještě dobré známky, nikoliv ty, které by se měly dávat čistě herním zklamáním nebo nehratelným titulům. Doufám, že tento trend bude pokračovat i v nadcházejících měsících.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama