Jak si vede Fallout 4 v zahraničních recenzích?
Fallout 4 Novinka Jak si vede Fallout 4 v zahraničních recenzích?

Jak si vede Fallout 4 v zahraničních recenzích?

Michal Burian

Michal Burian

149

Na konzolích PS4 a Xbox One klesá frame-rate k 20fps.

Reklama

Na Zingu začneme Fallout 4 hrát až zítra (recenzi můžete očekávat později ve verzi pro PC). Zahraniční redakce ale dostaly možnost dohrát post-apokalyptické RPG dobrodružství před vydáním a dnes odpoledne mohli čtenářům nabídnout své recenze. Z nich se dočteme, že jednotliví redaktoři rozhodně nesdílí s hráči hejt, který probíhá již nějaký ten pátek nejen na grafickou stránku hry. Většina magazínů neváhala a vytáhla devítky nebo dokonce maximální skóre. Jiný recenzenti se rozhodli pro 8 nebo 7,5/10.

Ve většině recenzí si přečteme o hustém světě s velkým množstvím postav a zajímavých míst. Dále o rozsáhlém hybridním bojovém systému, propracovaném příběhu, obrovském množství úkolů a odměn nebo o volbách, které zásadně ovlivňují příběh. Oproti tomu se redaktorům nelíbí společníci, kteří se obtížně zvládají (špatně se jim udělují příkazy/neposlouchají), zaznívá také průměrná grafika a množství bugů. Vše ale mají napravovat přestřelky, jež jsou prý velmi přesvědčivé a lepší/zábavnější než v předešlých dílech.

Na konzolích PS4 a Xbox One klesá frame-rate k 20fps

Bohužel, Digital Foundry potvrzuje, že na konzolích PlayStation 4 a Xbox One klesá frekvence snímků za sekundu k 20fps. Frame-rate tak není moc stabilní. Možná to ale vše vyřeší Day One patch, který by měl být zítra ke stažení.

Souhrn hodnocení Falloutu 4

Fallout 4 vychází 10. listopadu ve verzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. Náš obchod Xzone.cz dnes pořádá půlnoční prodej.

    Reklama
    Reklama

    Komentáře

    Nejsi přihlášený(á)

    Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

    Rychlé přihlášení přes:

    Google Seznam Discord Discord
    Reklama
    Reklama