Jak to vypadá s Dishonored 2 a Rage 2?
Dishonored Novinka Jak to vypadá s Dishonored 2 a Rage 2?

Jak to vypadá s Dishonored 2 a Rage 2?

Rosťa Viktorin

Rosťa Viktorin

34

Pete Hines z Bethesdy se rozpovídal o budoucnosti steampunkového Dishonored, stejně jako postapokalyptického Rage.

Reklama

V podstatě hned po vydání prvního dílu se začalo živě spekulovat o tom, jestli se výborně hodnocené Dishonored dočká pokračování. Na to, že šlo o novou značku, jsou totiž téměř tři miliony prodaných kusů vynikajícím úspěchem a řada hráčů proto logicky očekávala, že se na to pokusí společnost Bethesda navázat.

Nepřímo to potvrdil i šéf marketingu Pete Hines, jenž redaktorům zahraničního portálu IGN prozradil, že se vždy snaží k hrám přistupovat z dlouhodobějšího hlediska a i pro Dishonored proto víceméně počítali se vznikem dalšího dílu. Ovšem žádné konkrétní datum stanoveno nebylo a nejspíš ani v dohledné době nebude.

Vedení Bethesdy si je prý moc dobře vědomo toho, jak kvalitní hru studio Arkane vytvořilo, a jak jsou na ni autoři pyšní. Jenže stejně jako ostatním, i jim se snaží dnes už hlavně vydavatelský dům dávat volnost. Jinými slovy, zajímá se vždy hlavně o to, na čem zrovna pracují. A to Dishonored 2 bohužel není.

Stejné to pak je i v případě Rage 2. Tvůrčí celek id pracuje na něčem novém, z čeho jsou v Bethesdě údajně extrémně nadšení, a na nic jiného tudíž nezbývá čas. To prý ale neznamená, že se to někdy v budoucnu nezmění.

Zpráva pochází ze zdejší Dishonored fansite.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama