Jak vaše činy ovlivní Mass Effect 3?
Mass Effect Novinka Jak vaše činy ovlivní Mass Effect 3?

Jak vaše činy ovlivní Mass Effect 3?

Michal Maliarov

Michal Maliarov

12

Pokud si myslíte, že blbnutí v prvním dílu končilo jeho závěrem, tak jste na omylu. Vaše činy budou mít drtivý dopad.

Reklama

V rozhovoru pro PC Gamer nám Casey Hudson z BioWare vysvětlil, jak mohou naše rozhodnutí z prvního a druhého dílu zakroutit závěrem trilogie a především jeho velkolepým koncem.

„Pokud ve třetím dílu půjdete proti svým vlastním rozhodnutím z předchozích her, značně si tím zkomplikujete život. Na druhou stranu se vám mohou naskytnout příležitosti, které by jinak nenastaly,“ řekl Hudson.

„Pokud se jen vrhnete po strikně rovné cestě a budete se snažit dohrát Mass Effect 3 co nejrychleji, bez velkého zabíhání do stran, pak hru jednoduše dohrajete. Budete mít konečné vítězství a zadostiučinění, ale mnohem brutálnější a epičtější to bude v případě, že se ponoříte do hry úplně. Pokud se opravdu budete věnovat nepovinným misím, hromadit kolem sebe lidi a spojence a spojíte celou galaxii, která pak půjde s vámi do finální bitvy, čeká vás megalománský, epický konec,“ dodal Hudson.

Pokud jste tak v prvních dvou dílech udělali něco špatně, doporučujeme sjet je znovu a udělat z Sheparda pořádného frajera. Čas na to máte.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama