Jak vypadá RPG Nights of Azure 2 na Switchi
Novinka Jak vypadá RPG Nights of Azure 2 na Switchi

Jak vypadá RPG Nights of Azure 2 na Switchi

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

První ukázka ze hry ve verzi pro Switch v podobě nového traileru.

Reklama

Společnost Gust již nějakou dobu připravuje pokračování zajímavého RPG Nights of Azure s podtitulem Bride of the New Moon. "Dvojka" měla v Japonsku původně vyjít pouze pro konzole PS4 a PS Vita 31. srpna. Západní vydání měla být ochuzena o kapesní Vita verzi, ale zato se má rozšířit ještě na PC, ale nakonec se dá svým způsobem říci, že o handheldovou verzi nepřijdeme. Počet cílových platforem se totiž rozrostl ještě o konzoli Switch od Nintenda, což už zaručuje nějakou tu mobilitu. K vydání v Evropě má dojít společně s ostatními verzemi 27. října.

Nights of Azure 2: Bride of the New Moon se odehrává ve fiktivním, démonem posedlém západoevropském městě, někdy v době koncem 19. století. Příběh se zaměřuje na rytířku ochránkyni jménem Alushe a její dvě přítelkyně z dětství. Lilianu, laskavou a příjemnou kněžku, a Ruhenheidu, svatou rytířku z řádu Lurdského.

Alushe má za úkol chránit Lilianu, ale je přepadena a zabita jen proto, aby se později probudila jako uměle vytvořený polodémon. Může za to řád Nová kurie, náboženská organizace s vazbami na temné síly.

Ve společnosti, kde na vás čekají ti nejnepravděpodobnější spojenci s podivnou minulostí, je Alushe hnána touhou zachránit Lilianu. Postupem času ale odhaluje šokující pravdu o tajemné Královně Měsíce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama