Assassin's Creed: Valhalla Novinka Jaká nastavení nabídne Assassin's Creed Valhalla na PC?

Jaká nastavení nabídne Assassin's Creed Valhalla na PC?

Ondřej Partl

Ondřej Partl

12
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Video přehled toho, co všechno můžete v PC verzi očekávané hry nastavit.

Reklama

Listopad je již v plném proudu, což pro fanoušky her od Ubisoftu a herní série Assassin's Creed znamená jediné - velice rychle se blíží vydání severského Assassin's Creed Valhalla, kde jako drsný Eivor (případně jako jeho ženské já) budete drancovat prostředí Anglie a čas od času se podíváte zpět do svého rodného Norska.

Tento nový díl pak z ukázek vypadá velice pohledně (ostatně stejně jako jeho předchůdci), což znamená, že v případě hraní na počítači budete potřebovat dostatečně výkonný hardware (požadavky zjistíte z našeho staršího článku).

Autoři si ovšem dobře uvědomují, že hráči na PC rádi upravují různé posuvníky, kvůli čemuž vydali nové video (výše), které nás s možnostmi různých nastavení důvěrně seznámí.

Nechybí tak různé základy jako úprava jasu, rozlišení, obnovovací frekvence obrazovky a podobné. Z pohledu grafiky si můžete nastavit různou úroveň detailů u textur, vody či stínů, anti-aliasing, hloubku ostrosti a další. Taktéž se zde nachází možnost pro adaptivní kvalitu, která by měla upravovat zobrazení tak, aby byl zachován nastavený počet FPS.

Poměrně velké množství různých možností se zde nalézá i pro HUD (lze upravit, co vše v něm chcete vidět, případně nevidět) a ovládání. Podpory se taktéž dočkala technologie MSI Mystic Light či sledování pohybu očí Tobii.

Před několika dny navíc vyšla na YouTube první epizoda Echoes of Valhalla, která nabízí historický audio výlet do minulosti, kde různí komici, odborníci a rekonstruované scény přivedou k životu příběhy vikingů. Tento úvod se zabývá jejich způsobem života, zvyky a vírou.

Další epizody si můžete poslechnout na Spotify.

Titul vyjde na PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X/S a předobjednat si ho můžete v obchodě Xzone, kde se zájemci mohou těšit na originální dárek, jímž je vykrajovátko ve stylu hry. K tomu navíc získáte bonusovou misi The Way of the Berserker.

Jaká nastavení nabídne Assassin's Creed Valhalla na PC?

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama