Jaké dabéry uslyšíme v Dishonored 2?
Dishonored 2 Novinka Jaké dabéry uslyšíme v Dishonored 2?

Jaké dabéry uslyšíme v Dishonored 2?

Michal Burian

Michal Burian

5

Opět hvězdné obsazení, stejně jako v případě prvního dílu.

Reklama

Dishonored mělo hvězdné obsazení herců, kteří propůjčili svůj hlas a někteří i pohyby jednotlivým postavám. Slyšet jste mohli herce jako Susan Sarandon (Thelma & Louise), Lena Headey (Game of Thrones), Michael Madsen (Reservoir Dogs), John Slattery (Mad Men), Chloe Grace Moretz (Kick Ass) a Carrie Fisher (Star Wars). Druhý dl na tom bude hodně podobně.

Arkane Studios odhalilo některé dabéry, kteří se podílejí na Dishonored 2. Těšit se můžete na známé hlasy. Vincent D'Onofrio a Rosario Dawson z amerického seriálu Daredevil a Pedro Pascal z populárního Game of Thrones.

Zároveň jsme se dozvěděli, že hlavního protagonistu jménem Corvo Attano namluvil Stephen Russell (Garrett z Thiefa a Nick Valentine z Falloutu 4), zatímco Emily Kaldwin propůjčila hlas Erica Luttrell, také jste ji mohli slyšet ve Falloutu 4.

Připomeňme, že na začátku hry si budete moci vybrat, zda budete hrát za Corva (hrdinu prvního dílu) nebo Emily Kaldwin. V průběhu hraní nebude možné mezi nimi přepínat.

Vincent D'Onofrio jako Luca Abele, Duke of Serkonos Rosario Dawson jako Meagan Foster, Dreadful Wale Captain Jamie Hector jako Liam Byrne, Vice Overseer Erica Luttrell jako Emily Kaldwin Pedro Pascal jako Paolo, Howler Gang Leader Sam Rockwell jako Mortimer Ramsey, Dunwall City Watch Stephen Russell jako Corvo Attano Robin Lord Taylor jako The Outsider

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama