Jaké hry se v tomto roce líbily studiu Naughty Dog?
Novinka Jaké hry se v tomto roce líbily studiu Naughty Dog?

Jaké hry se v tomto roce líbily studiu Naughty Dog?

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Slavní tvůrci umí ocenit i jiné hry.

Reklama

Vývojáři slavných sérií jako je Uncharted nebo The Last of Us, se podělili se svými fanoušky o hry roku 2021,které se jim osobně líbily. Seznam zveřejnili na svém blogu a obsahuje několik titulů, včetně her jako je například Bugsnax, Deathloop, Fortnite či It Takes Two.

Každá hra v seznamu obsahuje malý odstavec od různých členů týmu, kteří vysvětlují, proč se jim daná hra líbila. Například spoluprezident společnosti Naughty Dog Evan Wells si velmi oblíbil It Takes Two. "Mám rád plošinovky a hra It Takes Two kombinuje tuto hratelnost s úžasnými hádankami, skvělým příběhem a krásným uměním," uvedl Wells.

Director of Character Technology série Uncharted, Wasim Khan, si naopak oblíbil Nintendo exkluzivitu Metroid Dread. "Metroid Dread vás nechá v úžasu díky uspokojivé hratelnosti a náladové atmosféře a zároveň vypráví poutavý příběh," sdělil Khan. Nechyběla samozřejmě ani chvála na hru Returnal. Tu si především oblíbil viceprezident studia Naughty Dog Arne Meyera. "Returnal je také naprosto strhující, má odborně vyladěnou hratelnost a je úžasný na pohled," řekl Meyera.

Hru Returnal mimo jiné chválil také ředitel animací Jeremy Yates. "Returnal byl mistrovskou třídou efektivity designu a vytvořil opravdu podmanivou herní smyčku, při které mi bušilo srdce a potily se dlaně" popisuje Yates. Her, které zaměstnanci studia Naughty Dog oceňují, je samozřejmě více, včetně takového Frostpunku a House of Ashes. Kompletní seznam a vyjádření jednotlivých zaměstnanců ke hrám naleznete zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama