Jaké jsou bonusy za včasný nákup Pokémonu Sun a Moon?
Pokémon Sun and Moon Novinka Jaké jsou bonusy za včasný nákup Pokémonu Sun a Moon?

Jaké jsou bonusy za včasný nákup Pokémonu Sun a Moon?

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

15

Nintendo představilo Alolan Rattatu a Munchlaxe.

Reklama

Pokemon Company odhalila novou variantu Rattaty, takzvanou Alolan Rattatu, která se po vzoru předchozích nových verzí starších typů Pokémonů, objeví ve hrách Pokémon Sun a Pokémon Moon. Alolan Rattata je temný/normální typ Pokémonu se schopnostmi Hustle a Gluttony.

Na rozdíl od běžné Rattaty, se Alolan Rattaty objevují hlavně v městech. Jsou to noční tvorové, žijící v hejnech až několika desítek kusů. Alolan Rattaty mají vynikající čich a tak dokážou nalézt takřka všude nějaké jídlo, ale nevěnují pozornost starším potravinám a zaměřují se pouze na ty čerstvé. Pokud se Alolan Rattata vyvine do Alolan Raticate, stane se vůdcem smečky.

Kromě této zprávy jsme se také dověděli, že za včasný nákup her Pokémon Sun a Pokémon Moon dostanete Munchlaxe. Tento Pokémon bude hráčům doručován elektronicky do 11. ledna 2017, společně s předmětem Snorlium Z. A na co jej použijete? Munchlax se postupně vyvine ve Snorlaxe a pokud máte Snorlium Z, naučí se používat speciální Z-Move, který neovládá žádný jiný Pokémon. Jmenuje se Pulverizing Pancake.

Dalším bonusem za včasný nákup bude u Munchlaxe takzvaný Hold Back, který se jinak naučit nedokáže. Jedná se o útok, který zanechá oponenta s pouhým 1 HP. Dalším bonusem je akce Happy Hour. Použije-li ji trenér během bitvy, dostane hráč po bitvě dvakrát tolik odměn.

Pokémon Sun a Pokémon Moon u nás vyjde pro 3DS 23. listopadu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama