Jaké změny lze očekávat ve Star Wars: The Old Republic?
Star Wars: The Old Republic Novinka Jaké změny lze očekávat ve Star Wars: The Old Republic?

Jaké změny lze očekávat ve Star Wars: The Old Republic?

Martin Cvrček

Martin Cvrček

8

BioWare odpovědělo na několik otázek zvídavých fanoušků, z čehož vznikla zevrubná představa toho, co zle čekat v dalších aktualizacích.

Reklama

První dobrá zpráva vyplívající z odpovědí je, že animační tým vývojářů pracuje na množství nových a vylepšených animacích, aby lépe seděly k dané akci všech postav. Zároveň se dočká změny i cestování skrz orbitální stanice určitých planet (Korriban, Belsavis, Hoth a další), kdy už nebude třeba procházet celou stanici pro přístup k lodi. Jak to ale bude s možností používat v prostorách vesmírných přístavů speedery, což fanoušci už delší dobu žádají, to pořád není jisté.

Dále můžeme očekávat i poskytnutí robustnějších LFG nástrojů, nové tance, taunty a další tzv. emotes, širší možnosti craftingu pro hráče na maximálním levelu, a možná, možná i nějaké minihry jako třeba partičku karetní hry Pazaak, i když to je pořád docela vzdálená budoucnost. My bychom ale něco takového rádi přivítali.

Nadšeni budou určitě i ti, co místo blasterů preferují světelné meče, protože BioWare plánuje přidat možnost porovnávat vlastnosti a hodnotu jednotlivých mečů i jejich vylepšení, jako je tomu třeba u oblečení. A pokud vám pořád dělá hlavu snížení výkonu ve Warzónách, PvP oblastech a dalších otevřenějších scénách, tak právě pro vás chystají tvůrci nové možnosti nastavení, třeba nové „very low“ nastavení shaderů, jež by měly výkon, především tedy počet FPS, znatelně vylepšit.

S čím se ale můžeme okamžitě rozloučit, je možnost získání jiné lodi než té, jíž vám hra automaticky přidělí v rámci příběhu a dané třídy. Jinak by to narušilo různé prvky příběhu i řadu cut-scén. Stejně tak se BioWare zatím staví trochu odmítavě k možnosti, aby i vaši AI společníci měli možnost sami sbírat kořist.

Všechny změny a novinky zní rozhodně slibně. Zbývá akorát otázka, kolik z nich můžeme čekat v rychle se blížícím patchi 1.2, a kolik až někdy později. Ale jak se říká, kdo si počká… A my osobně si moc rádi počkáme třeba na ty minihry. Přijít do nějakého baru, zasednout k pazaakovému stolu a pak shrábnout hromadu kreditů nebo se naopak vykecávat z prohry, to by bylo něco pro našeho pašeráka.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama