Jaký bude druhý Yo-kai Watch?
Novinka Jaký bude druhý Yo-kai Watch?

Jaký bude druhý Yo-kai Watch?

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

7

Bony Spirits a Fleshy Souls v E3 traileru a v detailech.

Reklama

V Japonsku vyšlo pokračování úspěšné série Yo-kai Watch 14. července 2014 ve dvou verzích Yo-Kai Watch 2: Ganso a Yo-Kai Watch 2: Honke. Nintendo a ani Level-5 se prozatím nevyjádřili o evropském termínu, ale znovu na letošní E3 potvrdili již dříve oznámené datum pro Severní Ameriku, které připadlo na 30. září a stejně jako v Japonsku bude hra k mání ve dvou verzích: Yo-kai Watch 2: Bony Spirits a Yo-kai Watch 2: Fleshy Souls.

Během live streamu Nintendo Treehouse Live na letošní E3 jsme si mohli prohlédnout nový trailer a také gameplay záběry a nové obrázky ze hry. Nintendo také uveřejnilo několik zajímavých detailů, jako že k dispozici budete mít více než 350 nových (a také těch starých známých) Yo-kaiů, se kterými se můžete za příznivých podmínek spřátelit a kteří za vás budou i bojovat. Stejně tak navštívíte nová města, budete muset spolupracovat s Hovernyanem, hrdinným kočkovitým Yo-kaiem a hlavně budete muset cestovat zpět v čase a zachránit svými činy v minulosti město Springdale.

E3 trailer

Co se oproti prvnímu dílu nezmění, je nutnost vytvářet týmy 6 Yo-kaiů a s nimi bojovat proti zlým Yo-kaiům, způsobujícím lidem problémy. Každý z více než 350 Yo-kaiů bude vypadat velmi originálně, bude mít vlastní osobnost a také plně animované Soultimate Moves. Ty můžete vidět vždy, když se vám svého Yo-kaie podaří připravit na devastující útok. Spodní dotykový displej konzole 3DS poskytne stejný způsob ovládání na jaký jsme zvyklí z jedničky, takže kromě "nabíjení" Yo-kaiů je budete opět "očišťovat" a léčit.

Nově ale můžete vyrazit po kolejích do vesnice Harrisville a přímořského městečka San Fantastico. Nebo cestovat zpět v čase a zjistit původ hodinek Yo-kai Watch a seznámit se s takzvanými Classic Yo-kai z doby před 60 lety. Pokud se vám pak podaří vytvořit hodinky Yo-kai Watch Model Zero, bude vaše časová osa zachráněna.

E3 gameplay

Hra také nově nabízí týmový režim v podobě lokálního akčního multiplayeru. Každý hráč ale musí mít svou vlastní kopii hry. Zároveň můžete poprvé "napadnout" svého kamaráda svou vlastní skupinou Yo-kaiů a pustit se do multiplayerových bitev dvou hráčů.

Nový díl se pak bude prodávat ve dvou verzích a v každé z nich naleznete originálnícho Yo-kaio, kterého druhá verze nenabízí. Zároveň si můžete z uložených dat z prvního dílu naportovat jednoho ze tří speciálních Yo-kaiů: Buchinyana, Noko nebo Komasana.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama