Jaký dodatečný obsah dostane Alan Wake 2?
Alan Wake 2 Novinka Jaký dodatečný obsah dostane Alan Wake 2?

Jaký dodatečný obsah dostane Alan Wake 2?

Jan Urbančík

Jan Urbančík

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Vývojáři chystají NG+, foto mód i placená DLC.

Reklama

Dnes vyšla naše recenze na očekávaný survival horor Alan Wake 2. A přestože hra dorazí už zítra, tím její cesta zdaleka nekončí. Vývojáři už v pokynech pro recenzenty prozradili zajímavé informace ohledně plánů do budoucna (některé mezitím oficiálně oznámili).

Co se týče obsahu zdarma, těšit se můžete na režim New Game+, který nese označení Final Draft. V něm vám zůstanou všechny odemčené zbraně a vylepšení ze základní hry. Režim má přinést také novou Nightmare obtížnost a "alternativní příběh" se 6 novými stránkami rukopisu a několika novými videonahrávkami. NG+ má vyjít přibližně za měsíc, ale přesné datum vydání se dozvíme později. Připravuje se také foto mód, ale tam zatím neznáme ani přibližné okno vydání.

Pokud jste si koupili Deluxe edici, nebo si rozšíření koupíte dodatečně, čekají na vás ještě dvě příběhová DLC. Dosud jsme znali pouze jejich názvy: Night Springs a Lake House, ale nyní vývojáři prozradili určité podrobnosti.

Night Springs nás, jak už název napovídá, zavede do seriálu Night Springs, který dostane nové epizody, do nichž se přímo ponoříme. Hrát tak máme hned za několik známých postav ze světa Alana Wakea a prožít si jejich příběhy. DLC má dorazit na konci jara roku 2024.

Lake House je název pro zařízení poblíž jezera Cauldron, které vytvořila FBC a vede ho agentka Kiran Estevez, přesně tam se v rámci DLC podíváme. Tady bychom ale konkrétně opět měli hrát za Sagu a Alana, jejich příběhy se mají znovu střetnout. Tohle rozšíření zatím nemá ani okno vydání.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama