Jaký obsah nabídne veřejná beta The Division 2?
The Division 2 Novinka Jaký obsah nabídne veřejná beta The Division 2?

Jaký obsah nabídne veřejná beta The Division 2?

Michal Burian

Michal Burian

8
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

3 hlavní mise, 5 vedlejších misí a nechybí ani Dark Zone.

Reklama

Ubisoft přináší podrobnosti o nadcházející veřejné betě The Division 2, kterou si všichni zájemci vyzkouší od 1. do 5. března na počítačích a konzolích PlayStation 4 a Xbox One.

Open beta The Division 2 zahrne tři hlavní mise, pět vedlejších misí, Dark Zone a další obsah. Hlavní příběhové mise jsou Grand Washington Hotel, Jefferson Trade Center a Viewpoint Museum. V hotelu, nákupním centru a muzeu budete moci otestovat své schopnosti při obtížnostech Normal a Hard. U vedlejších misí se více seznámíte s hlavním městem Spojených států amerických, Washington D.C. prozkoumáte ve čtyřech zónách s různou obtížností. Nechybí ikonický Bílý dům, který slouží jako operační základna, Downtown East, Federal Triangle a Smithsonian. U hlavních a vedlejších misí budete mít k dispozici jednoho přizpůsobitelného hrdinu, s nímž se můžete dostat maximálně na osmou úroveň.

Co se dalšího obsahu týče, máme tady jednu východní Temnou zónu (v originále Dark Zone) - v plné verzi budou celkem tři. Vyzkoušet si ale můžete i 4v4 PvP a Skirmish na mapách Stadium a Capitol Ruins. Plus po dokončení mise v Jefferson Trade Center získáte přístup do end-game mise, kde jsou k dispozici tři postavy s levelem 30. Každý charakter má jinou specializaci.

Důležitou zprávou je, že veřejná beta není pod žádným NDA, můžete sdílet obrázky, streamovat, psát své dojmy z hraní atd. Plus všichni účastnící open bety The Division 2 obdrží do plné verze DC Patriot skin na zbraň, vojenskou nášivku Capitol Hill a další maličkosti.

Předběžné stažení veřejné bety bude možné 28. února od 10:00 našeho času. Start testu je naplánován na 1. března v 10:00 a ve stejný čas budou servery v úterý ráno vypnuty.

The Division 2 vychází 15. března na PC, PlayStation 4 a Xbox One s českými titulky. Hru můžete předobjednat na Xzone.cz a GameExpres.sk. Níže trailer na veřejnou betu, obsah bety a všechny odměny.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama