Jakými způsoby můžete vydělávat peníze v Mafii 3?
Novinka Jakými způsoby můžete vydělávat peníze v Mafii 3?

Jakými způsoby můžete vydělávat peníze v Mafii 3?

Martin Cvrček

Martin Cvrček

14

Můžete obírat gangstery, vybrat úschovnu výdělků z nelegálních kšeftů nebo najmout šéfy kšeftů a postupem času od nich získávat peníze.

Reklama

Dnes vyšlo další z mnoha Inside Look videí Mafie 3, které pro změnu vysvětluje způsoby vydělávání peněz. V roli Lincolna můžete obrat o peníze jednotlivé gangstery, díky čemuž získáte peněžitý bonus, nebo můžete postupně převzít celý ekosystém města.

Jak už víme z dřívějška, s Lincolnem budete škodit mafii narušováním kšeftů ve městě. Při tom můžete vyslýchat lidi, dozvědět se, kde jsou uložené peníze z daného kšeftu, a prostě si pro ně dojít a získat najednou nemalý obnos.

Zároveň se můžete zaměřit na šéfy, kteří na kšefty dohlíží. Tyhle šéfy můžete prostě zabít, díky čemuž získáte hned určité množství peněz. Nebo je můžete najmout, což postupem času povede k většímu přijmu.

Příjem budete mít i z různých úkrytů a peníze pak můžete utrácet třeba za vylepšování aut ve své sbírce. Díky dealerovi zbraní zase budete mít přístup k ničivějším zbraním.

Musíte však dávat pozor na Lincolnovo umírání. Peníze, které při hraní získáte, má Lincoln u sebe, takže když ho někdo zabije, o část peněz přijde. Proto se vyplatí jednou za čas zavolat poradce, u nějž si můžete peníze uschovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama