Japonská armáda ve strategii R.U.S.E.
R.U.S.E. Novinka Japonská armáda ve strategii R.U.S.E.

Japonská armáda ve strategii R.U.S.E.

Michal Burian

Michal Burian

3

Tvůrčí celkem ze studia Eugen Systems oznámil, že vydal nový dodatečný obsah, který do strategie R.U.S.E. přináší japonskou armádu.

Reklama

DLC nese název The Rising Sun a je od včerejšího večera dostupné pro PC a Xbox 360, v průběhu dneška se má objevit také na PlayStation Network pro PS3.

The Rising Sun pro PC verzi vás na Steamu vyjde na 9,99€ a na Xbox Live Marketplace se cena zastavila na 800 MS bodů.

DLC obohatí R.U.S.E. o japonskou armádu, s níž budete moci nově hrát v sólových i multiplayerových módech a přináší také 28 nových jednotek a tři nové operace.

"Japonská frakce kombinuje vynalézavost a levné výrobní náklady a přináší možnost vybavit jednotky plamenomety," dočteme se v tiskové zprávě.

Mezi tři nové operace patří:

Fort Knox: Chraňte federální rezervní zlato, než dorazí 1. obrněná divize.

Ostfriesland: Zabraňte britské XIIth corp. od odříznutí Německa. Budete moci využít pěchoty, dělostřelectva, obrněných sil, stejně jako různých prototypů zbraní a letadel.

For Honour: Převezměte velení odpadlíků letecké jednotky a bojujte na ostrově Java. Všude kolem jsou americká, britská a sovětská vojska, která se připravují ke konečnému útoku.

Pro úplnost dodejme, že R.U.S.E. vyšlo v září minulého roku – naší recenzi naleznete zde a video-recenzi si můžete pustit zde.

Další obrázky z vydaného DLC naleznete v galerii.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama