Japonské zombie řádí v novém traileru Call of Duty: Black Ops 3
Novinka Japonské zombie řádí v novém traileru Call of Duty: Black Ops 3

Japonské zombie řádí v novém traileru Call of Duty: Black Ops 3

Vojtěch Zikán

Vojtěch Zikán

1

Tropický ráj plný krvelačných zombie, obřích pavouků a masožravých rostlin – to je Zetsubou No Shima v novém DLC Eclipse.

Reklama

Před dvěma týdny představilo studio Treyarch a vydavatelský dům Activision druhý DLC balíček Eclipse pro Black Ops 3. Dodatečný obsah se opět ponese ve znamení čtyř map pro hru více hráčů (Spire, Verge, Knockout a Rift) a jednoho zombie zážitku, který se dnes dočkal gameplay traileru.

Zetsubou No Shima je zasazeno na odlehlý ostrov Ponhpei v Tichomoří, kde japonská odnož Skupiny 935, Divize 9, testovala element 115 na lidech, zvířatech a rostlinách. Naše čtveřice hrdinů musí přežít na tomto ostrově nočních můr a pokračovat v Richtofenově plánu na záchraně světa. Jason Blundella z Treyarchu popisuje mapu, jako tu nejvíce strašidelnou jakou kdy vytvořili. Nutno podotknout, že Zetsubou No Shima opravdu hýří temnou atmosférou.

Kromě klasických zombíků hráče potrápí i nové typy nepřátel, od přerostlých pavouků po obří zmutované mrtvoly. Zároveň s tím přibydou i nové způsoby jak je zneškodnit. S kosením nemrtvých vám pomůžou nové pasti jako masožravé rostliny nebo motory letadla. Velkou novinkou celé zombie mapy je také možnost bojovat s nemrtvými pod vodou.

Zajímavé je také to, že se v traileru několikrát objevily zbraně HG40 a Marshall 16, které nejsou pro většinu hráčů dostupné. Pro jejich zpřístupnění v multiplayerové části hry si musíte koupit (za in-game či reálnou měnu) supply drops a doufat, že vám jedna z nových zbraní padne.

Eclipse DLC vychází přesně za týden, v úterý na konzoli PlayStation 4. Platformy Xbox One a PC si budou muset počkat až do poloviny května z důvodu časové exkluzivity. Cena samostatného DLC se pohybuje kolem 14,49€ . Jestliže vlastníte Season Pass, dodatek Eclipse se vám stáhne automaticky po vydání.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama