Je možné, že studio Hangar 13 pracuje na nové Mafii
Novinka Je možné, že studio Hangar 13 pracuje na nové Mafii

Je možné, že studio Hangar 13 pracuje na nové Mafii

Jan Kalný

Jan Kalný

38

Pražská pobočka 2K Czech byla zrušeno a teď bylo založeno studio v Kalifornii. Je dost možné, že právě tam bude pokračovat vývoj další Mafie.

Reklama

Na začátku roku se s námi rozloučila pražská pobočka 2K Czech, která nám vytvořila pokračování legendární Mafie a kde se zřejmě pracovalo na pokračování. Budoucnost byla ale docela nejistá. Někteří lidé se přesunuli do Brna a někdo k 2K do San Francisca.

Před několika hodinami jsme vás informovali, že Haden Blackman, vedoucí vývoje Star Wars The Force Unleashed, založil vlastní studio Hangar 13 a spolupracuje právě s 2K v San Franciscu. Je dost možné, že právě Hangar 13 převezme ono žezlo a postará se o pokračování Mafie.

Útěchou nám zatím může být to, že je pravděpodobné, že se někteří původní členové 2K Czech přesunuli právě do Hangar 13. Upozorňujeme však, že jde zatím jen o spekulace. I přesto je zde ale několik diskutabilních věcí, pokud by se ukázalo, že je to pravda. Na jednu stranu můžeme být rádi, že by nový díl byl. Na druhou stranu se zase můžeme obávat, že už tam nebudou vidět ty české ručičky. Můžeme snad jen doufat v to nejlepší.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama