Je tohle krvežíznivá horda zombíků, která nám byla v akci World War Z slibována?
WWZ Novinka Je tohle krvežíznivá horda zombíků, která nám byla v akci World War Z slibována?

Je tohle krvežíznivá horda zombíků, která nám byla v akci World War Z slibována?

Michal Burian

Michal Burian

2
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Gamescom trailer vnadí na zombie akci, která tu ještě nebyla.

Reklama

Při prezentaci kooperativní střílečky World War Z jsme od vývojářů často slýchávali, že proti čtyřem přeživším může v jeden okamžik běžet až tisíc zombies, které jsou navíc hodně rychlé a mají odlišné chování. To má po hráčích vyžadovat různý přístup k taktice, kdy nebudou přesně vědět, jak se nepřítel zachová, případně jak rychlé a agresivní zombie budou. Dnes se konečně díváme na plnohodnotný trailer, jenž by měl vše výše zmíněné potvrdit. Je tomu skutečně tak? Pro odpověď si najděte necelou minutu a půl a podívejte se na video.

World War Z vzniká podle stejnojmenného filmu a knihy (česky Světová válka Z), ovšem s tím rozdílem, že si autoři u zombíků vzali příklad z mnohem akčnějšího filmu. Studio Saber vytváří několik lokalit, včetně New Yorku, Moskvy, Jeruzaléma a korejského letiště. Další mapy budou představeny později a do hry v průběhu času přidány. V každé mapě na nás čeká odlišná čtveřice přeživších, se svým specifických příběhem.

Původně se s World War Z počítalo na konec letošního roku. V traileru je ale napsán rok 2019, a to pro PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama