Je veřejná beta The Division 2 potvrzena?
The Division 2 Novinka Je veřejná beta The Division 2 potvrzena?

Je veřejná beta The Division 2 potvrzena?

Marek Vejborný

Marek Vejborný

8
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Nebo se jen vývojář přeřekl?

Reklama

Víkendová beta verze pro The Division 2 byla přístupná výhradně pro ty, kteří si předobjednali hru nebo získali klíč skrze oficiální stránky, případně v soutěžích atd. Pokud patříte mezi ty, kteří si hru chtějí vyzkoušet, ale nechtějí si ji předobjednat a zároveň neměli štěstí na klíč, možná bylo vaše přání vyslyšeno.

Během Ubisoft livestreamu na Twitchi vývojář zmínil, že hodlají opravit některé chyby ve hře již pro veřejnou betu. Z toho vyplývá, že testy budou otevřena široké veřejnosti, ale také se může jednat o pouhý omyl. Pokud se tvůrce nepřeřekl, tak by se nejednalo o něco ojedinělého, online hry většinou mají před vydáním open betu, aby se udělat zátěžový test serverů. Stejné to měla jednička The Division.

V současné době nevíme, kdy dojde k veřejné betě, tudíž je třeba si počkat na oficiální zprávu od Ubisoftu. Plná verze The Division 2 ale vychází 15. března na PC, PlayStation 4 a Xbox One, tak buď koncem února, případně začátkem března by se mohla uskutečnit. Hru můžete předobjednat na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama