Jedna z nejhorších her roku 2023 se dočká pokračování
Quantum Error Novinka Jedna z nejhorších her roku 2023 se dočká pokračování

Jedna z nejhorších her roku 2023 se dočká pokračování

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

Platformy PlayStation PlayStation 5

Půjde o PlayStation exkluzivitu poháněnou Unreal Enginem 5.

Reklama

Vývojáři ze studia Teamkill Media na sebe v listopadu loňského roku upozornili vydání hry Quantum Error. Tato na první pohled poměrně ambiciózně působící střílečka ale zklamala na plné čáře, což dokládá například hodnocení 40 % na agregátoru Metacritic, což z Quantum Error dělá čtvrtou nejhůře hodnocenou hru roku 2023.

Samotní vývojáři se navíc v rámci propagaci hry snažili využít konzolových válek, kdy například mluvili o pomalém SSD disku na Xboxu Series. Tuto kontroverzi jsme svého času podrobně rozebrali v samostatném článku. Navzdory hlasité kritice se ale vývoj hry dokázal díky předobjednávkám zaplatit už před vydáním.

Nyní se studio Teamkill Media opět vrací na scénu s novým titulem s názvem Quantum State, který je přímým pokračovatelem zmíněného Quantum Error. Vývojáři svou chystanou novinku popisují jako filmovou akci z pohledu třetí osoby, která se zaměří především na příběh a stealth. Quantum State je po vzoru svého předchůdce vyvíjeno exkluzivně na PlayStation 5 a pohání ho Unreal Engine 5. Na další podrobnosti včetně data vydání a plnohodnotné ukázky si zatím musíme počkat. Níže se alespoň můžete podívat na první obrázek.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama